2a divisió FEF

El Peralada rescata un punt en el tram final

Un bon punt. En un partit estrany i gris dels xampanyers, Moha ha igualat en el 85’ el gol de penal de Jairo Cárcaba

El Peralada ha sumat un punt en un partit estrany contra el Conquense, que arribava líder al municipal xampanyer. Els visitants s’han avançat amb un gol de penal, però Moha ha respòs en el 85’ amb molta classe per fer l’empat definitiu.

En la primera part no ha passat gaire res. Cap dels dos equips ha tingut el control del partit i pràcticament no hi ha hagut ocasions. El Conquense, això sí, ha donat més sensació de perill sobretot gràcies a una bona actuació d’Agi. Tot i això l’ocasió més clara l’ha tingut el Peralada en una acció d’Andzouana que ha rematat massa forçat al cos de Marqueta.

En la represa els de Chicho han cedit encara més el protagonisme als visitants esperant que li arribés una oportunitat. Al Conquense li ha costat molt trobar la manera de superar la defensa del Peralada, però al final l’ha trobat. Valery s’ha fet un embolic amb la pilota dins l’àrea, Agi li ha robat i l’escalenc ha comès un penal absurd que Jairo Cárcaba ha transformat en el 0-1 (78’). El gol ha esperonat el Peralada que ha fet un pas endavant i ha trobat el premi amb un golàs de Moha (85’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)