Girona

Aganzo: “Seran els futbolistes qui decidiran si es juga a Estats Units”

El president de l’associació de futbolistes espanyols, David Aganzo, i el de LaLiga, Javier Tebas, s’han reunit avui a Madrid i un dels temes estrella ha estat el partit a Miami que disputaran el Girona i el Barça. Des de l’AFE insisteixen que s’ha tirat endavant sense consultar els jugadors i això no pot ser. “El sindicat ha traslladat a la lliga el malestar per la falta d’informació sobre l’acord per disputar el partit. “Hem demanat un informe per passar-li d’immediat als futbolistes, tal com es va acordar en la reunió amb els capitans de primera i segona divisió. Els futbolistes seran els qui prenguin la decisió definitiva sobre el partit”, han afirmat a través d’un comunicat.

L’associació de futbolistes també ha demanat canvis en el control econòmic dels equips després dels problemes viscuts en aquest mercat d’estiu, on per exemple el Reus no ha pogut inscriure una sèrie de jugadors. L’AFE també s’ha queixat del calendari de la divisió de plata, ja que acaba molt tard i han demanat que la pròxima temporada finalitzi abans. “Hem traslladat el malestar dels futbolistes de segona divisió sobre el calendari.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)