3a divisió FEF

Cadascú a la seva lluita

Jornada avançada. L’asimetria del nombre d’equips provoca jornades intersetmanals com ara la d’avui amb el focus posat en la capacitat dels grans de continuar generant diferència

Sis jornades han passat i sembla que en la classificació a la tercera està tothom al seu lloc. Tot i algunes excepcions, com ara la de l’Horta en la part alta, la lliga està tallada a grans trets per les diferències pressupostàries. Sense duels directes rellevants, avui serà una prova per veure si els tirans de la categoria continuen accentuant aquesta lluita o si les diferències entre la part alta i la baixa es retallen.

Amb 21 equips, la federació s’ha vist obligada a col·locar diverses jornades entre setmana i avui es disputarà la primera d’aquestes. La Pobla és la principal revelació del curs, ja que ha passat amb nota dos compromisos d’altura (contra el Llagostera i l’Ascó). Al líder li tocarà visitar els Canyars, on el Castelldefels s’ha trobat còmode però no ha obtingut el premi. El conjunt de Miki Carrillo no ha guanyat encara en la categoria i ara afronta una setmana amb dos gallets: la Pobla i el Prat. Precisament, els potablava hauran de fer camí en la seva visita al Figueres a la recerca d’un nou triomf. La Unió s’ha aixecat prou dignament de la primera patinada de la lliga (3-1 contra l’Horta) però necessita un triomf per solidificar la reacció. Menys camí haurà de fer un Terrassa, a Cerdanyola, que sempre es troba còmode en les visites al conjunt vallesà. Els verds arriben descansats del cap de setmana.

El descens comença a cremar

L’Europa-Santboià que es disputarà al Nou Sardenya focalitzarà totes les mirades en la zona baixa de la classificació, on hi ha sis equips que no han aconseguit sumar la victòria. Els de Camilo Vázquez van tornar a puntuar la darrera jornada mentre que els escapulats encadenen dues derrotes seguides. El cuer, el Sants, té un dels desplaçaments més durs de la temporada (Ascó) mentre que el Santfeliuenc, també en posicions de descens, rep la visita del Granollers, que no guanya des de la primera jornada.

El salt a la taula, necessari per a nou equips

Afortunadament per a bona part dels equips de la lliga, les diferències són molt minses i ara tothom té l’oportunitat d’avançar i colar-se en les posicions capdavanteres. Això és el que esperen els equips que ja han guanyat el seu primer partit i que tenen la promoció d’ascens a una victòria. És el cas de la Grama, que visita l’Hospitalet, separats per tres punts, o el Reus i l’Horta, que pugnen per colar-se en el quart lloc aprofitant que el Sant Andreu descansa perquè juga demà la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)