El Prat creix i s’emporta la victòria de Figueres

Clau. Sergi Moreno va canviar el ritme del partit i va marcar el gol del triomf

Figueres 0 AE Prat 1

FIGUERES:Campos, Subi, Sergi Romero, Dan Coll, Espuña (Carles Puig, 77’), Tena, Èric Vilanova, Valverde (Iván Murillo, 60’), Ritxi Mercader (Bora, 73’), Pime i Álvaro.AE PRAT:Andrés, Fede, Ricarte, Cárdenas, Juanito, Putxi, Pla, Pau López, Andreu Guiu (Sergi Moreno, 64’), Poves (Zárate, 70’) i Toni (Guillem, 79’).GOLS:0-1 (77’) Sergi Moreno.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:a Ritxi Mercader i Bora del Figueres, i a Toni del Prat.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.COMENTARI:El Prat s’enlaira en la classificació després de la treballada victòria d’ahir a Vilatenim contra el Figueres. Conscients del desgast físic que suposa jugar dos partits en tants pocs dies, els dos entrenadors van intentar fer rotacions en les seves plantilles. Això es va traduir en una primera part força igualada, tot i que la cosa podria haver estat diferent si en el minut 5 Cárdenas no hagués salvat a sota dels pals una rematada d’Èric Vilanova. Durant els primers 45 minuts, el Figueres va tenir més presència al terreny de joc però es va veure poc futbol d’atac. En la segona, els dos equips van posar una marxa més i el partit es va trencar. En aquest escenari, el Prat va mostrar un millor to físic i amb l’entrada de Sergi Moreno va assolir el control del duel. Pla i Poves van avisar amb dues rematades molt clares però no va ser fins a la sortida d’un córner quan Sergi Moreno va fer el 0-1 (77’). El Figueres es va llançar a l’atac en els darrers minuts però no va poder perforar un Prat molt ben ordenat en defensa. El Figueres encara no ha pogut guanyar a casa.