3a divisió FEF

Novetats que ja rutllen

3a divisió. Balboa, Marcel Serramitja i Jonathan Toledo, tres dels fitxatges d’aquest estiu d’un Terrassa que ha renovat per complet el seu atac, ja s’han estrenat com a golejadors

Adrián Balboa va necessitar cinc minuts per estrenar-se com a golejador amb la samarreta del Terrassa, els que va tardar a desviar dins l’àrea una jugada assajada i marcar l’empat contra el Santfeliuenc en la jornada tres. En el següent partit de lliga, Marcel Serramitja, només en va requerir quatre per estrenar-se, amb un cop de cap, en el triomf a l’Olímpic contra el Vilafranca. Dimarts, a Cerdanyola, va ser el torn de Jonathan Toledo, que no va desaprofitar una gran assistència de Serramitja i va obrir la llauna amb un xut creuat. Tres gols molt valuosos marcats per tres nouvinguts aquest estiu en un Terrassa que ha renovat per complet el seu front d’atac.

Després de les traumàtiques sortides de Fran Piera, Raúl Torres i David Toro, a més de les ja esperades, per decisió tècnica, de Carlos Martínez i Xavi Civil, el conjunt egarenc va incorporar fins a sis davanters: els tres mencionats a més de Sergi Arranz, Cesc Clotet i David Corominas, que encara no s’han estrenat com a golejadors. Tots ells han arribat al club vallesà sota la petició del tècnic i director esportiu, que a finals del curs passat va advertir que no tenien “pegada”. Amb les xifres a la mà, el Terrassa va acabar la temporada amb 60 gols a la lliga regular (el quart equip que més en va fer) i cinc als play-off. Amb tot, només 13 van ser marcats pels seus tres davanters centres de referència: 6 Civil, 4 Carlos Martínez i 3 David Toro (que es va perdre gairebé tot el curs per una greu lesió).

El gran gruix de gols dels vallesans els van aportar homes com ara Raúl Torres (10) o Jonathan Ferreira (7), que van confirmar la proposta valenta de Cristian García, on gairebé qualsevol jugador, per acumulació d’efectius en atac, pot acabar marcant. Alhora, corroborava un problema, la falta d’efectivitat dels seus davanters. Aquest any, el preparador terrassenc disposa d’un “ampli ventall de jugadors ofensius” on ningú és imprescindible i on tothom tindrà opcions. En cinc jornades, la rotació ha estat constant: Coro, amb 307 minuts, és qui més ha jugat. El que menys, Serramitja (81), un dels últims a arribar. La resta, entremig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)