Girona

L’estira-i-arronsa continua

El Girona als Estats Units. Delfí Geli reafirma l’interès per jugar a Miami i el benefici que suposaria per al club gironí, però a Madrid Pedro Sánchez s’afegeix als dubtes de la federació

Aprofitant la presentació de Douglas Luiz a Montilivi, el president del Girona FC es va tornar a referir a la possibilitat que el duel contra el Barça que s’hauria de jugar en territori blanc-i-vermell s’exporti als Estats Units. Sense grans novetats des dels despatxos gironins, el màxim representant del club va reafirmar la idea que portar el Girona-Barça a Miami pot ser molt favorable per a l’entitat: “El club ja va fer un comunicat per expressar la seva opinió sobre el fet que el Girona-Barça es jugui als Estats Units, i hi dèiem que a nivell de visibilitat i creixement per al club podia ser molt interessant, que ho veiem de bon ull”, va explicar Geli, i hi va afegir que després d’enviar una carta a la federació “juntament amb el Barça i la lliga perquè s’autoritzi el partit” no en saben res més. “Estem en espera que hi hagi alguna resposta.” El president del Girona també va remarcar que, en espera que s’oficialitzi o no la disputa d’aquest partit en territori nord-americà, estan “treballant al màxim perquè els abonats que tenen la il·lusió de veure el partit rebin una compensació adequada o puguin estar al costat de l’equip”.

En les altes esferes

Mentre el Girona està a l’expectativa però es mostra a favor de marxar de gira pels Estats Units de la mà de la LFP, a Madrid ahir es van trobar el president de la FIFA, Gianni Infantino; el president de la federació espanyola (RFEF), Luis Rubiales, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. En el marc d’una reunió per parlar del creixement del futbol a l’Estat en què es va posar sobre la taula la possibilitat que Espanya organitzi un mundial o una Eurocopa, el polèmic partit als Estats Units també va sortir a escena.

Segons van recollir diverses emissores i mitjans de comunicació amb seu a Madrid, Gianni Infantino no veuria de bon ull que un duel de la lliga espanyola es traslladés a Miami, una idea que també comparteix el president de la RFEF, Luis Rubiales. En el cas de la federació, però, el viatge als Estats Units que ha de fer en breu Rubiales per trobar patrocinadors per la selecció serà clau per decidir si dona el vist-i-plau o no al partit. Pel que fa a Sánchez, en la conversa hauria expressat els seus dubtes sobre el fet que el duel escollit per vendre la marca Espanya a nord amèrica sigui el més adequat, i els seus dubtes anirien més en la línia política. El president espanyol no vol que el Girona-Barça pugui servir per exportar també el moviment independentista.

Trobada de penyistes

Els abonats del Girona continuen a l’espera de saber si caldrà desplaçar-se a Miami per veure un dels partits que fa més il·lusió del calendari com és la visita del Barça a Girona però mentrestant, la federació de penyes del club treballa per aconseguir i poder oferir als seus associats la major informació possible sobre aquest partit. En aquest sentit, per demà divendres han convocat una reunió oberta a tothom a l’Espai Cívic del barri Vell (20.15 h), a ones donaran més detalls del possible partit del Girona als Estats Units i l’afectació i compensació que pot tenir en els abonats. En la trobada hi destaca la presència de José Mateo, president d’Aficiones Unides (AFEPE), entitat que agrupa les diverses penyes d’aficionats dels clubs de primera divisió. La AFEPE es va trobar la setmana passada amb el president de la LFP, Javier Tebas, per negociar diverses compensacions en cas que la lliga comenci a disputar partits als Estats Units.

Els penyistes gironins es troben amb Aficiones Unidas

Els abonats del Girona continuen a l’espera de saber si caldrà desplaçar-se a Miami per veure un dels partits que fa més il·lusió del calendari com és la visita del Barça però mentrestant, la federació de penyes del club treballa per aconseguir i poder oferir als seus associats la major informació possible. En aquest sentit, per demà divendres han convocat una reunió a l’Espai Cívic del barri Vell (20.15 h), a ones donaran més detalls del possible partit del Girona als Estats Units i l’afectació i compensació que pot tenir en els abonats. En la trobada hi destaca la presència de José Mateo, president d’Aficiones Unides (AFEPE), entitat que agrupa les diverses penyes d’aficionats dels clubs de primera divisió. La AFEPE es va trobar la setmana passada amb Javier Tebas per negociar diverses compensacions en cas que la lliga comenci a disputar partits als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)