2a divisió FEF

Continua el pelegrinatge

Classificats per la mínima. El Lleida Esportiu manté la bona dinàmica i supera sense dominar un molt bon Compostel·la. El gran gol de Juanto en el primer temps, definitiu

lleida 1 compostel·la 0

LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres; Leto, Trilles, Soriano, Joan Oriol; Quintero (Alpha, 46’), Albístegui, Calavera, Cano; Artiles (Mousa, 71’) i Juanto (Pedro Martín, 64’)..COMPOSTEL·LA:Anxo Pérez; Saro Seoane, Álvaro Casas, David Uña, Sergio Pereira; Marcos Remeseiro, Ube (Naveira, 81’); Miki Villar, Josiño, Aythami (Mon Vives, 75’); i Brais Abelenda (Santi, 56’).GOLS:1-0 (39’) Juanto.ÀRBITRE:Baiges Dones.T.G.:Als locals Calavera, Artiles i Trilles; i als vistitants Ube i David Uña.

El tràmit que, a priori, suposava per al Lleida superar un equip de tercera per plantar-se a l’última eliminatòria prèvia de la copa es va entravessar una mica més del desitjat. L’equip blau va vèncer per la mínima sense arribar a ser clar dominador contra un Compostel·la envalentit (1-0), que no va semblar acusar ni la diferència de categoria ni el llarg viatge.

Els blaus, ahir sorprenentment de groc, van tenir uns primers compassos de joc de presència al camp visitant, però en el minut 10 el conjunt gallec ja havia gaudit de dos serveis de cantonada, prova evident de la seva voluntat atacant. Els d’Albadalejo no es van trobar còmodes en cap moment davant un Compostel·la que tenia la pilota i que trobava l’oposició ferma però poc intensa dels lleidatans. El seu perill va arribar sobretot de les botes de Brais, que ho va provar en el minut 32 amb un xut molt desviat. Quan pitjor estava el Lleida, però, va arribar el moment clau del partit, que va decidir l’eliminatòria.

Una bona jugada de Cano i Leto per la banda dreta va acabar amb una centrada mil·limètrica del lateral canari que Juanto, entrant amb una velocitat endimoniada, va aprofitar per empènyer la pilota al fons de la xarxa. El gol, sorprenent pel que s’estava veient, no va minar la moral del Compos, que va fer perillar la integritat de la porteria de Pau Torres amb un retall de Brais dins l’àrea i amb un córner molt tancat de Remeseiro, que van posar l’ai al cor al Camp d’Esports.

Millora blava

En la segona part, el Lleida va mostrar lleus símptomes de millora, i es va notar l’entrada d’Alpha en el lloc de Quintero. En el minut 48, Juanto ho provava amb un xut desviat i, posteriorment, era Artiles qui des de la dreta posava a prova a Anxo en l’únic xut entre els tres pals de tot el partit. Amb el pas dels minuts el joc es va animar, però va seguir sent d’anades i vingudes i absent de domini. Amb l’entrada de Mousa i Pedro, els d’Albadalejo van voler sentenciar, però fins a l’últim moment el partit va estar obert i amb molt voltatge, sobretot per part d’un Compostel·la que no va donar-se per vençut i va batallar fort.

Un habitual de la tercera eliminatòria

El Lleida Esportiu serà, per cinquena vegada en les sis darreres temporades, en la tercera eliminatòria. Des de la 2013/14, només ha estat absent la 2016/17, en què va caure en la segona tanda contra el Caudal. En dues de les ocasions en què la van jugar, els blaus van caure, la 2014/15 contra l’Alcoià i la 2015/16 contra el Reus. La 2013/14 va superar-la i van arribar fins als setzens de final, on van trobar-se el Betis, i la passada, 2017/18, van arribar a jugar els vuitens contra l’Atlético després d’eliminar també la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)