3a divisió FEF

L’inici més dolç possible

3a divisió. Andrés Díez ha signat una arrencada fulgurant amb el Prat: no ha encaixat cap gol en les primeres cinc jornades de lliga

Ho han intentat el Sant Andreu, l’Horta, l’Europa, el Martinenc i el Figueres, i ningú no ha aconseguit batre el porter del Prat, Andrés Díez, que viu un inici de temporada i d’etapa com a potablava immillorable. La consistència defensiva de l’equip del Baix Llobregat, que és l’únic que no ha encaixat cap gol fins ara, ha permès al sentinella de Lloret de Mar travessar la seva millor ratxa des que va deixar el futbol formatiu. “Estic molt satisfet, ja que com a amateur mai no havia estat més de tres partits seguits sense rebre cap gol”, relata un Díez entusiasmat amb el bloc amb què juga: “Els bons números són fruit de la consistència general de l’equip, que té molt de mèrit, perquè hi ha molts jugadors nous.”

Això de no haver de lamentar gols, a més, és una situació que contrasta amb la que ha viscut en els darrers dos equips en què ha estat, l’Horta (44 dianes en contra) i el Júpiter (36). “Els equips de Pedro Dólera és caracteritzen pel rigor defensiu i, quan vaig firmar, ja em van dir que enguany segurament encaixaria menys gols”, relata el porter potablava, que adapta el seu joc al que practica l’equip: “M’he d’acostumar a un altre context, sobretot respecte al de l’Horta. Ara entro molt menys en joc quant a ocasions del rival, però he d’estar més centrat amb la sortida de pilota i el joc amb els peus.”

Un doble repte

El Prat és un dels grans candidats a l’ascens i el bon inici de lliga –és segon amb els mateixos punts que el líder– així ho deixa palès. L’anhel de l’equip, amb tot, és fer el salt a la segona B. La lliga acaba de començar, però tot i això és inevitable pensar en clau ambiciosa. Andrés, de fet, ja va tastar la categoria de bronze fa tres temporades amb l’Hospitalet, però en té un record agre: “Acostumat a jugar, només vaig disputar cinc partits. Va ser un any dur però vaig créixer molt a nivell personal, perquè en aquest tipus de moments has de tenir compromís amb tu mateix.”

LA FRASE

La consistència general de l’equip té molt de mèrit, perquè som molts jugadors nous
Andrés Díez
porter del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)