2a divisió FEF

Un desplaçament feixuc

2a divisió B. L’Olot jugarà demà a La Fuensanta de Conca (a les 17 h) i ja avui afrontarà els 645 quilòmetres que el separen del rival. Els de Raúl Garrido pararan a entrenar-se a Tarragona al matí

L’Olot afronta durant el dia d’avui el desplaçament més feixuc i llarg de tots els que haurà de fer la present campanya. El conjunt de la Garrotxa jugarà demà a La Fuensanta (17 h) el partit de la quarta jornada del campionat i per fer-ho haurà de recórrer els 645 quilòmetres que separen Olot de Conca. És per això que l’expedició olotina sortirà a les nou del matí en direcció a Tarragona. A les instal·lacions de la Pobla de Mafumet, l’equip dirigit per Raúl Garrido farà una breu sessió d’entrenament i posteriorment dinarà per trencar i fer més passadores la distància i les hores a l’autobús: “Hem planificat bé la setmana i el viatge, ja que és el més llarg que haurem d’afrontar. Ens entrenarem a Tarragona i pararem per dinar, així no serà tan pesat tot plegat. L’hotel també està molt bé; per tant, no tindrem cap excusa. Estic content de com ho ha tancat el club”, comentava Raúl Garrido en la prèvia del partit.

L’Olot, com el Peralada, haurà d’afrontar més desplaçaments feixucs per als esportistes. Per exemple, contra l’Hèrcules també hauran de fer més de 600 quilòmetres, i contra l’Alcoià (573) i l’Ontinyent (545) s’hi acostaran. Contra els equips catalans, evidentment, els viatges són més plàcids.

Conquense (Conca) 645 km
Hèrcules (Alacant) 630
Alcoià 573
Ontinyent 545
Terol 485
Atlètic Llevant (Bunyol) 483
València Mestalla 450
Vila-real B 390
Eixea 385
Atlètic Balears (Palma) 384
Castelló 380
Ebre (Saragossa) 345
Lleida Esportiu 195
Cornellà 127
Badalona 115
Barça B 110
Sabadell 107
Espanyol B (St. Adrià Besòs) 105
Peralada 54
Totals: 6.508 km
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)