2a divisió FEF

Caiguda i auge necessari

2a divisió B. Quatre dels set últims classificats són equips catalans: el Barça B, el Peralada, el Badalona i el Sabadell intentaran reaccionar com abans millor al mal inici de temporada

No hi ha hagut expectativa possible: l’inici de temporada de més de la meitat dels catalans de la categoria ha estat pitjor del que s’esperava. Per això, quatre dels vuit equips del país al grup tercer de la segona B ocupen massivament la part baixa de la classificació. Ni el Barça B, ni el Peralada, ni el Sabadell, ni el Badalona han començat bé, però avui tenen una bona oportunitat per recuperar-se i començar a ressorgir.

Només una victòria podria fer abandonar la zona baixa de la classificació al Barça B i al Peralada. El partit que els enfronta avui al Miniestadi té una doble lectura, perquè tots dos equips es mostren pacients amb el seu procés de maduració en la categoria, però en canvi no és agradable per a ningú veure’s en la part baixa de la classificació. Els blaugrana acaben de guanyar el seu primer partit a Sabadell –amb una gran dosi de fortuna– i els xampanyers, amb dos empats i una derrota, busquen el seu primer triomf. “Espero que el triomf contra el Sabadell sigui quelcom que ens impulsi”, va dir l’entrenador del filial del Barça, Javi García Pimienta. “L’equip millora cada dia i això fa créixer la il·lusió”, explica l’entrenador del filial del Girona, Chicho Pèlach.

Duels de contrastos

El Sabadell i el Badalona també busquen una reacció en diferents punts de la seva temporada. Mentre que els arlequinats tenen grans esperances per a aquest curs i el punt sumat en tres partits ha estat una galleda d’aigua freda, els escapulats són més optimistes havent deixat la porteria a zero en els dos darrers partits. La reacció, però, s’haurà de produir en dos dels camps més difícils de la temporada: el de l’Atlètic Balears i el del Cornellà, respectivament. Els verds, a més, arriben amb la moral a dalt de tot després de dues victòries consecutives.

BARÇA B
Alineació:
Ezkieta; Jaime, Chumi, Cuenca, Miranda; Sarsanedas, Aleñá, Riqui Puig; Ballou, Saverio i Mujica.
Baixes:
Carles Pérez, Busquets, Mate i Wague (lesió).
PERALADA
Alineació:
Vito; Valery, Rober, Jordan, Bueno, Mario; Giorgi, Paik; Miguélez, Andzouana i Soni.
Baixes:
Teo i Álamo (lesió) i Nahuel (burocràcia).
SABADELL
Alineació:
Roberto; Rubio, Coch, Delmonte, Merchán; Cuevas, Ángel; Sanchón, Gato, Querol; i Arturo.
Baixes:
Migue (lesió).
ESPANYOL B
Alineació:
Frías, Gómez, Lluís López, Nacho, Pedrosa; Doncel, Lozano, Damià, Sòria; Campuzano i Brugué.
LLEIDA
Alineació:
Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano, Joan Oriol; Artiles, Calavera, Albístegui, Mousa; Pedro Martín i Alpha.
Baixes:
Xemi i Cheng.
CORNELLÀ
Alineació:
Ramón, Pere, Manu, Goldar, Borja, Fall, Pep, Agus, Juan, Gaspar i Héctor Camps.
Baixes:
Roman, Jorge Juliá i Eloy Gila
BADALONA
Alineació:
Morales, Albarran, Escudero, Estellés, Moyano; Robusté, Carbó; Agudo, Boniquet, Giva; i Natalio.
Baixes:
Sergi Garcia (lesió).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)