2a divisió A

Embolic amb un ordinador del Palamós

1a catalana. El secretari del club presenta una denúncia per robatori contra Toni Heras, president de la gestora, que ho nega

La crisi institucional que travessa el Palamós ha deixat en les darreres hores un nou capítol carregat de despropòsits. El secretari del club, Albert Dalmau, va presentar ahir una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra contra Toni Heras, president de la junta gestora i membre de la plataforma Junts pel Degà, pel presumpte robatori d’un ordinador de l’entitat i el canvi de pany de la sala de premsa de l’estadi Palamós-Costa Brava, una instal·lació municipal.

“No he robat res”

La versió de Toni Heras és ben diferent a la de Dalmau. “Em negaven cada dia l’accés a tota la informació del club, cosa que vaig fer saber a la federació catalana de futbol i també a la Generalitat”, explica el president de la gestora. “Vaig demanar permís al regidor d’Esports per tenir una altra sala, vaig trucar els Mossos i davant seu em vaig endur l’ordinador a l’altra sala. Però més tard l’Ajuntament em va comunicar que necessitaven la sala i que havia de treure el que hi havia. M’ho vaig endur al maleter. No he robat res. Quan ens cedeixin la sala, ho tornarem tot allà”, explica Heras.

Demà a les vuit del vespre acaba el termini perquè els socis presentin candidatura a la presidència, de moment n’hi ha una de confirmada, la de Joan Pau Pérez.

L’equip, a Tona

Al marge del rebombori institucional, el Palamós visitarà aquest matí (11.45 h) el camp del Tona, nouvingut a la categoria arribat des de la segona catalana. Els palamosins volen estrenar la casella de victòries després d’un inici poc prometedor amb una derrota contundent a Manlleu (4-1) i un empat a casa contra el Sant Joan de Montcada (1-1) en els dos primers partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)