Nàstic

L’acceleració esperada

Nàstic. L’equip grana s’espavila a partir de l’hora de joc i un gol de Manu del Moral en el minut 78 li dona la primera victòria de la temporada

NÀSTIC 1 OSASUNA 0

NÀSTIC:Becerra; Iván López, Albentosa, Cadamuro, Abraham (Djetei, 62’); Sebas Coris, Fali, Javi Márquez (Rocha, 61’), Tete Morente; Luis Suárez (Uche, 72’) i Manu del Moral.OSASUNA:Rubén; Nacho Vidal, Lillo, Unai García, Aridane (Roberto Torres, 81’), Clerc; Oier, Iñigo Pérez; Rubén García, Xisco (David Rodríguez, 12’) i Brandon (Kike Barja, 75’).GOLS:1-0 (78’) Manu del Moral.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva.T.G.:als locals Albentosa, Abraham i Fali, i al visitant Aridane.PÚBLIC:4.576 espectadors.

La primera victòria de la temporada del Nàstic es va explicar a partir d’un accidentat punt d’inflexió. Fins al minut 60, el partit havia estat igualat, amb les poques ocasions de gol repartides. En aquell moment, els locals Fali i Abraham van tenir una forta topada amb el cap, mentre una important tempesta començava a caure sobre el Nou Estadi, amb corredisses a les graderies descobertes. L’aturada i el diluvi van semblar descentrar l’Osasuna, mentre que el Nàstic va accelerar el ritme i ja va tenir alguna ocasió abans del gol decisiu de Manu del Moral (78’), que va donar a l’equip tarragoní la victòria que esperava, la que demanava per augmentar la confiança i agilitzar el procés de creixement.

El Nàstic tenia la intenció de manar d’entrada, però el dispositiu defensiu de Jagoba Arrasate, amb tres centrals, li dificultava les coses. En la primera fase del partit, només Tete Morente va trobar forat, però no el va aprofitar ja que va xutar molt alt en bona posició (14’). Al Nàstic li faltava mobilitat i un punt d’agressivitat per incomodar un Osasuna que tenia en Brandon el futbolista ofensiu més actiu. L’exjugador del Mallorca va fer patir, amb la seva velocitat, la rereguarda grana, i seva va ser l’assistència a Rubén García en l’acció més perillosa dels navarresos en la primera part. Becerra va desviar el seu xut proper (18’). Luis Suárez era el jugador grana més incisiu, tal com va demostrar prenent la pilota a Aridane i forçant-li una falta que Albentosa no va rematar bé (28’).

La sortida de la segona meitat va portar dues aproximacions visitants i una dels locals en què a Del Moral i Iván López els va faltar precisió. Tot seguit, del punt d’inflexió que va sacsejar el partit en va sortir un Nàstic més atrevit i crescut que va estar a prop del gol en una pilota llarga a Sebas Coris, amb Rubén tapant la rematada (64’); en una acció en què Luis Suárez va estar lent i imprecís (66’), i en una rematada massa tova de Manu del Moral davant el porter visitant (75’). Poc després, el punta l’andalús va estar més encertat superant Rubén pel pal curt després d’una bona assistència de Tete Morente. Fins al final, el Nàstic només va patir en un parell d’accions mal defensades per Sebas Coris, al qual Clerc li va guanyar la partida. Iván López i Becerra, providencials, li van salvar la papereta.

Després de l’aturada hem tingut una davallada considerable, i no entenc per què
Jagoba Arrasate
entrenador de l’osasuna
És el primer partit complet que fem, tota l’estona amb la idea que tenim. Era important vèncer
José Antonio Gordillo
entrenador del NÀSTIC

Isaac Becerra, titular sota els pals

La principal novetat en l’onze que va presentar José Antonio Gordillo va ser el porter Isaac Becerra, titular en la lliga per primera vegada aquesta temporada. Després que Bernabé Barragán disputés els 90 minuts en els quatre primers partits del curs, Becerra ja va ser titular dimecres al camp del Còrdova en la copa i ahir es va estrenar en la lliga. “Va començar jugant Bernabé, amb bons partits, i ara li ha tocat a Isaac, que també ha fet un molt bon partit. Tenim dos grans porters”, va afirmar després del duel d’ahir José Antonio Gordillo, que caldrà veure si fa rotacions o manté la confiança en Becerra, amb molt més recorregut a segona A (162 partits entre el Girona i el Valladolid) que no pas Barragán (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)