2a divisió A

La setmana perfecta

3a divisió. El Llagostera aconsegueix superar el Cerdanyola, suma els nou punts en joc dels darrers set dies i ja és líder provisional de la classificació

Llagostera 3 cerdanyola 0

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Lucas Viale (Campeny, 82’), Pol Gómez, Bigas, Yeray, Pitu, Gil Muntadas, Moussa (Maik, 80’), Èric Jiménez (Maynau, 73’) i Sascha.CERDANYOLA:Del Río, Àlex Torres (Kilian, 60’), Alberto, Iván Rodríguez, Dani Martí, Rubén, Pitu, Oscar (Aliaga, 60’), Javi López (Méndez, 83’), Edgar i Albert.GOLS:1-0 (55’) Sascha. 2-0 (70’) Gil Muntadas. 3-0 (77’) Aimar.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:a Viale, Aimar, Gil; Oscar, Javi López i Edgar.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera va completar el ple de tres victòries en una setmana després de golejar el Cerdanyola (3-0). Els gironins van haver d’esperar al segon temps per perforar el rival i segellar el triomf gràcies a les dianes de Sascha, Gil i Aimar.

Amb la moral d’haver sumat sis punts en només quatre dies, el Llagostera va sortir al terreny de joc concentrat i amb intensitat. Ja en els primers minuts, a través d’un Moussa molt actiu, els llagosterencs van disposar de les primeres arribades. L’extrem va estar a punt de fer el primer després d’una passada d’Èric Jiménez (5’) i poc després Viale no va poder rematar una centrada del de Mali (7’). L’equip dirigit per Oriol Alsina va controlar el Cerdanyola, que tot i intentar estirar línies va haver de treballar de valent per evitar les escomeses blaugrana en el tram final de la primera meitat. Èric Jiménez, Gil Muntadas, arribant des de la segona línia, Bigas, després d’una excel·lent acció personal, i Sascha, en dues ocasions, van poder estrenar el marcador.

La insistència local va tenir el premi en els primers compassos del segon temps quan Sascha va fer una gran rematada de cap per superar el porter visitant (55’). El Llagostera no es va relaxar i es va obstinar a sentenciar el matx amb dues dianes més. Una de Gil Muntadas, amb un xut a l’escaire i l’altra d’Aimar, aprofitant una passada de Pitu.

ELS VESTIDORS

Estem contents d’estar a la part alta però anem pas a pas. Primer, assegurar la categoria, que ja tenim l’experiència de l’any passat
El Cerdanyola és un equip molt ben treballat i ho hem tingut complicat fins al primer gol
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)