Girona

Eusebio: “Hem preparat el partit contra el Celta amb la màxima concentració”

Douglas, novetat. El brasiler entra per primer cop en la convocatòria i Portu i Iraizoz hi tornen

Eusebio Sacristán ha destacat la importància dels tres punts que demà es posaran en joc a Montilivi contra el Celta en la roda de premsa prèvia al partit. També ha donat a conèixer la convocatòria, que presenta les novetats de Douglas Luiz, Portu i Gorka Iraizoz respecte el darrer partit a Vila-real, ja fa més de quinze dies.

Convocatòria.

Bounou, Iraizoz, Bernardo, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Aday, Douglas Luiz, Juanpe, Patrick Roberts, Muniesa, Doumbia, Aleix Garcia, Eric Montes i Pedro Porro

Els lesionats.

“Choco Lozano té molèsties al peu i no ha pogut entrar en la llista. Ramalho ja s’ha integrat al grup i la setmana vinent ja estarà disponible. La reaparició de Planas i Mojica encara queda una mica lluny”

Douglas Luiz.

“Està bé, ha arribat amb bones condicions després de la pretemporada amb el City. Aquesta setmana ha pogut treballar aspectes tàctics que ja coneixia de l’any passat. L’adaptació serà ràpida i està preparat per si hem de comptar amb ell demà”

Rebuda a Portu.

“Es una alegria que estigui amb nosaltres perquè es un jugador molt important que ens ha donat grans tardes i ens les continuarà donant. L’afició, m’imagino que estarà tant contenta com nosaltres i que li agrairà tot el treball i li mostrarà tota l’estima que li té”.

Montilivi.

“Sempre és important guanyar a casa davant la nostra afició, però encara més important a principis de lliga és sumar, sigui a casa o a fora. Intentarem trencar la mala ratxa a casa i per això hem preparat el partit contra el Celta amb la màxima con centració”.

El Celta.

“Es un rival fort, que ha començat molt bé i que dona mostres de consistència i maduresa. Combina diferents sistemes en un partit i serà un rival complicat”.

Miami.

“Ara ja tenim més informació. Ja sabem el que suposa i nosaltres defensarem sempre els interessos del nostre club. Si per al Girona és positiu, nosaltres ho recolzarem. Quan arribi el moment, mirarem de preparar el partit el millor possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)