Girona

Montilivi pren la paraula

Vint-i-dos dies després d’haver perdut contra el Madrid, el Girona torna a l’estadi amb ganes de donar continuïtat al primer triomf, a Vila-real

El Celta, amb Iago Aspas, Maxi Gómez i Pione Sisto com a punyals ofensius, és un rival molt exigent

La ‘reaparició’ de Portu i la reacció sobre el partit a Miami marcaran l’interès a les graderies

Després de 17 dies sense competir i de 22 sense veure futbol a Montilivi, l’estadi reprèn aquesta nit l’activitat (21 h) amb l’últim partit de la quarta jornada. L’últim record dels blanc-i-vermells a casa és la golejada rebuda contra el Madrid (1-4), i per dissabte hi ha programada ja la visita al Camp Nou. Abans, però, hi ha un altre partit de molta exigència, perquè el Celta arriba a Girona amb una de les parelles més amenaçadores de la lliga al davant. Els gironins reprenen la competició que van interrompre amb un triomf vitamínic a Vila-real, el dia que Eusebio va rescatar l’esquema propi de Machín i que Portu va veure com es trencava un traspàs al Sevilla que ja tenia coll avall. El murcià, de qui els tècnics i companys han tingut molta cura des de la mateixa nit del tancament del mercat a l’estadi de la Ceràmica, és aquest vespre el gran protagonista en la seva reaparició –no va ni viatjar a Vila-real– amb l’equip davant la seva afició, precisament contra el rival al qual va marcar el primer gol com a jugador de primera divisió i l’últim de lliga que ha celebrat com a blanc-i-vermell, en el duel del curs anterior a casa.

El partit d’avui és també el primer que el Girona afronta un cop tancada i definida una plantilla que s’assembla molt més a la de la temporada passada que el que molts haurien imaginat quan es va tancar el curs de l’estrena. Eusebio Sacristán, que viurà un altre capítol contra l’equip que el va fer debutar com a primer entrenador, haurà de decidir si recupera la línia de quatre o insisteix en la recepta Machín, aprofitant no només el perfil de jugadors que hi estan molt acostumats, sinó també l’efecte que va tenir el triomf a Vila-real. Faci el que faci, el Girona haurà d’extremar la precaució al darrere, perquè el perill és terrible. Si no pica Iago Aspas, apareix la contundència de Maxi Gómez. I per darrere, un altre punyal, més silenciós però sovint també letal, com és Pione Sisto. El Celta manté l’esquelet de l’equip, amb incorporacions directes a l’onze inicial com Araujo, Junior Alonso i el jove Fran Beltrán. Els gallecs van debutar en la lliga amb un empat a casa contra l’Espanyol i arriben embalats després de guanyar el Llevant (1-2) i l’Atlético (2-0), amb un esquema de tres centrals plantejat per Antonio Mohamed, que demana molta intensitat.

Més enllà de la rebuda a Portu, l’altre al·licient de la graderia serà veure la reacció dels aficionats blanc-i-vermells un cop confirmada per part del club la voluntat de jugar a Miami el partit contra el Barça programat per al 26 de gener a Montilivi.

REANIMATS

El 0-1 a Vila-real va compensar les decepcions contra el Valladolid i el Madrid a casa

EL RIVAL

Els gallecs arriben en forma després de guanyar al camp del Llevant i contra l’Atlético
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)