El Santfeliuenc, efectiu, s’estrena

Encert visitant. Primer triomf dels del Baix Llobregat contra una Grama que va patir les aturades de Toni

FUND. GRAMA 1 SANTFELIUENC 3

FUNDACIÓ GRAMA:Toni Texeira, Canelada (Omar, 71’), Joel (Lolo, 46’), Rojas, Juan Carlos, Piera, Ñito, Chica (Pluvins, 83’), Buba, Cristo i Cristóbal.SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Michel, Jaume, Gerard, Juanjo, David, Josele (Bello, 42’), Romo (Paredes, 83’), Adrián, Kevin i Maldo (Collado, 67’).GOLS:0-1 (4’) David. 1-1 (75’) Rojas. 1-2 (78’) Prior, de penal. 1-3 (85’) Joel.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Als locals Chica, Cristo i Omar, i als visitants Prior, David, Romo i Collado.PÚBLIC:Al voltant d’un centenar de persones al municipal de Santa Coloma.

El Santfeliuenc va trencar la ratxa negativa de la primera part de campionat –dos empats i dues derrotes– amb una victòria balsàmic, la primera de la temporada, al terreny de joc d’una Fundació Gramenet que va tenir força ocasions de gol però que va topar amb les aturades de Toni Casamayor. Els colomencs no acaben d’arrencar, amb cinc punts en els sis partits disputats.

David va avançar molt aviat el Santfeliuenc amb un xut creuat ajustat al pal. El guió dels primers minuts va estar marcat per l’equilibri, amb una Fundació que no va generar perill seriós fins al tram final del primer temps. Després que Toni Texeira evités el 0-2 en un xut de Josele, els davanters locals Buba i Cristo van fer lluir un inspiradíssim Toni Casamayor.

La segona meitat es va desenvolupar sota domini colomenc. Rojas va empatar en un servei de cantonada, però, un minut després, Prior va avançar novament el Santfeliuenc des del punt de penal. Cristóbal va tenir l’empat però el porter Toni va tornar a ser clau. Joel, en un contracop, va sentenciar.