2a divisió FEF

Del domini al mal menor

Empat al final. L’Espanyol B va tenir ocasions en la primera meitat per encarrilar la victòria, però el Castelló es va situar 0-2 i Radulovic i Pedrosa, en l’últim quart, van salvar un punt

ESPANYOL B 2 CASTELLÓ 2

ESPANYOL B:Edu Frias, Víctor (Pau Salvans, 74’), Pedrosa, Nacho, Lluís, Pol Lozano, Soria, Damià, Ferran (Radulovic, 61’), Doncel (Moha, 57’) i Campuzano.CASTELLÓ:Álvaro, Yari, Verdú, Regalón, Delgado, Gálvez (Castells, 82’), Hicham, Caballero, Cubillas (Theo, 70’), José Carlos (Rubén, 76’) i Muguruza.GOLS:0-1 (41’) Cubillas. 0-2 (65’) Verdú. 1-2 (75’) Radulovic. 2-2 (90’) Pedrosa.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:Lluís i Soria; Delgado, Regalón i Rubén.

L’Espanyol B no va poder passar de l’empat contra el Castelló en un partit que va controlar en tot moment i en què va disposar d’ocasions de gol per haver-lo sentenciat en la primera part. Els visitants, però, es van situar 0-2 i les dianes de Radulovic i Pedrosa en l’últim quart van servir al filial blanc-i-blau per salvar un punt.

L’equip de David Gallego va saltar a la gespa amb la idea molt clara de generar un joc directe i d’aconseguir el control de la pilota pràcticament sense oposició. Una de les ocasions més clares va venir de les botes de Carlos Soria, que no poder definir amb garanties un mà a mà davant Álvaro. No va ser fins més tard que el defensor Nacho, en un servei de cantonada, va estar a punt d’obrir la llauna amb una rematada que va marxar a la base del pal. Però quan semblava que s’arribaria al descans amb empat els visitants es van avançar: l’ex-periquito Cubillas, en una falta lateral, va guanyar la partida a la defensa i va fer el 0-1.

Ja en la segona meitat, i un altre cop sense que el Castelló hagués trepitjat l’àrea local, es va produir el 0-2: una altra jugada a pilota aturada, en aquest cas un llançament de falta directa des de la frontal, que Verdú va enviar al fons de la xarxa. Els locals no van abaixar els braços i van retallar distàncies gràcies a Radulovic. En uns últims minuts molt intensos, Pau Salvans va estar a punt d’empatar amb una rematada al travesser. Va haver de ser en el temps afegit quan va arribar el premi per a l’Espanyol B. Pedrosa va recollir la pilota a la frontal i amb una gran volea va fer el 2-2.