Un cop dur per al Figueres

3a divisió. El Figueres perd contra el Sant Cristòfor en un duel en què fa una molt bona primera part però no aprofita vint minuts de superioritat

St. cristòfor 1 Figueres 0

SANT CRISTÒFOR:Lledó, Prado, Karim (Sergi Besonias, 63’), Alba, Cristian Gómez, Sergi Martínez, Aitor Garcia (Diawara, 85’), Morales, Hassen, Cabrera (Muntada, 76’) i Kevin Alarcón.FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Sergio Romero, Dan Coll, Subi, Tena (Èric Torres, 55’), Èric Vilanova, Espuña (Valverde, 37’), Ritxi Mercader, Ivan Murillo (Pime, 67’) i Álvaro.GOLS:1-0 (58’) Kevin Alarcón.ÀRBITRE:Gonzalez Moreno.T.G.:a Sergi Martínez i Alba; a Dan Coll i Sergi Romero.T.V.:per doble amonestació al local Hassen (72’).

EL Figueres no està en una bona dinàmica i, tot i fer moltes coses bé, els resultats positius no arriben. Ahir, al camp del Sant Cristòfor de Terrassa, se’n va viure un nou capítol, ja que els de Joan Esteva no van fer un mal partit, principalment en la primera meitat, però a partir de l’1-0 les forces es van anar apagant. Els blanc-i-blaus tampoc van saber aprofitar uns darrers vint minuts amb superioritat numèrica i, al final, la derrota per la mínima condemna els figuerencs a un bagatge força pobre després d’haver superat la setmana amb tres partits: en total s’ha sumat un punt de nou possibles, no s’ha marcat cap gol i se n’han encaixat dos. Les sensacions, però, no són tan decebedores com les xifres.

I és que a Ca n’Anglada, el Figueres va mostrar una molt bona versió en la primera meitat i, veient el que passava al terreny de joc, poca gent hauria apostat en contra dels de Vilatenim. Ja ben d’hora, Murillo –dels més actius del Figueres ahir– va fer treballar el porter Lledó (3’) i poc després seria Espuña qui tindria el 0-1 a tocar amb la seva rematada (9’). De nou des de la mitja punta, Murillo va generar dues arribades de perill, i la més clara va ser un un contra un amb el porter que no va resoldre (25’).

Curtcircuit al Figueres

La bona imatge de l’equip es va començar a alterar per imprevistos just abans del descans, amb el canvi per lesió d’Espuña (37’). La segona meitat tampoc començava bé i Tena, després d’intentar continuar després d’un xoc amb afectació al nas, també havia de marxar. Enmig dels canvis obligats, el Sant Cristòfor va construir un ràpid contraatac i Kevin Alarcón va convertir en l’1-0 una de les poques arribades clares dels locals.

El gol va fer mal al Figueres, que a més es va trobar amb la dificultat d’haver d’obrir un rival centrat a defensar. Hassen va deixar l’equip terrassenc amb un home menys, però en els últims vint minuts als de Joan Esteva els va faltar una mica més de calma per crear oportunitats clares de gol. Pime, amb un xut elevat, va ser qui va tenir l’empat més a prop.

En moltes fases del partit i sobretot de la primera part, hem estat bé. Hem mogut la pilota, s’han creat ocasions, però no hem marcat
Després de l’1-0, sabíem que caldria atacar amb més paciència i potser no l’hem tingut