3a divisió FEF

El líder, sotmès per una remuntada històrica

3a divisió. El Sants suma el primer triomf del curs aixecant un 3-0 en contra en la segona meitat

pobla m. 3 sants 4

POBLA MAFUMET:Cordero, Domingo (Ralph, 84’), Cardona, Figueras, Salva, Sanz, Marín, Jesús (Víctor, 54’), Moha, Montero (Koné, 54’) i Alberto.SANTS:Yamandu, Alberto, Adri Navarro, Aleix, Sergio Navarro, Fabregat, Cura, Sumarroca (Crivillés, 75’), Berenguer (Guillem, 46’), Mario (Borrull, 84’) i Gaudioso.GOLS:1-0 (13’) Joel Marín. 2-0 (29’) Alberto García. 3-0 (49’) Joel Marín. 3-1 (51’) Gaudioso. 3-2 (61’) Cantí. 3-3 (63’) Sergio Navarro. 3-4 (88’) Sergio Navarro.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:Als locals Víctor Martínez i Koné, i als visitants Cura, Cantí, Sergio Navarro i Yamandú.

La Pobla de Mafumet va perdre el lideratge de la categoria de la manera més inesperada possible. El Sants, que arribava com a penúltim de la categoria, va remuntar tres gols en contra per acabar enduent-se el primer triomf de la temporada.

El filial del Nàstic se les prometia molt felices amb el doblet de Joel Marín a inici del segon temps. Aleshores, ja guanyava per 3-0, però una diana de Luis Gaudioso de lliure directe va donar ales a l’equip de Lossio, que no va parar fins que va aconseguir els tres gols que li quedaven per emportar-se la victòria.

LA FRASE

Hem jugat com si fos un entrenament i el Sants, en canvi, ha vingut aquí a competir
Alberto Gallego
entrenador de la pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)