Sergi Arranz deixa al Sant Andreu amb un pam de nas

Remuntada. Dos gols en un minut de l’atacant capgiren el gol de Josu (86’)

terrassa 2 sant andreu 1

TERRASSA:Ortega; Yayá, Valls, Savall, Pallàs; Guzmán, Coro (Arranz, 75’), Àlex Fernández; Carreón (Imaz, 63’), Toledo (Balboa, 63’) i Serramitja.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Jaume (Guerrero, 76’), Noguera, David López, Ton Alcover, Juanan (Ferran, 68’), Carlos Martínez (Elhadji, 63’), Felipe, Carroza i Josu.GOLS:0-1 (86’) Josu. 1-1 (88’) Arranz. 2-1 (89’) Arranz.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:al local Valls i als visitants Jaume, David López, Segovia, Dani Guerrero.PÚBLIC:uns 800 espectadors a l’Olímpic.COMENTARI:Sergi Arranz va demostrar que al futbol res està fet fins que l’àrbitre xiula el final. En un partit on va poder perdre per dos o tres gols de diferència, el Terrassa va tenir la sort i l’encert per protagonitzar una remuntada èpica contra un Sant Andreu que, al minut 86, va emmudir l’Olímpic amb un gol de Josu. La diana premiava els mèrits del conjunt de Mikel Azparren després d’un partit lent i amb poques ocasions fins al tram final. Tot semblava sentenciat, i fins i tot uns quants aficionats egarencs havien marxat de l’estadi quan Arranz, que havia entrat al minut 75, va firmar un doblet en un minut que va fer esclatar l’eufòria entre els seguidors locals que es mantenien. Cap jugador del Sant Andreu hi donava crèdit, sobretot després d’una segona part de clar domini visitant on Juanan i Elhadji havien perdonat dues clares ocasions, la segona poc abans del gol andreuenc. Gairebé del no res, el Terrassa va treure’s un as de la màniga que li permet seguir invicte a la lliga.