3a divisió FEF

El Prat manté la seva marxa intacta

Lideratge. Els potablava assoleixen el primer lloc en solitari després d’un sòlid triomf a casa contra el Castelldefels que encara no ha guanyat

ae prat 2 castelldefels 0

AE PRAT:Andrés; Fede (Juanito, 72’’), Ricarte, Cárdenas, Salva; Putxi, Pau López (Pla, 67’), Àlex Pla; Guiu (Zarate, 60’), Toni Larrosa, Sergi Moreno.CASTELLDEFELS:Martín; Rubi, Joan Castillo, Sergi Pérez, Bermúdez; Guica (Juanlu, 71’), Carlos Martínez (Gibert, 52’), Jordi Cano, Éric Gonzalez, Pedro Bilbao (Ramírez, 39’); Aumatell.GOLS:1-0 (18’) Sergi Moreno. 2-0 (76’) Éric Zárate, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:al local Putxi; als visitants Bermúdez i Castillo.PÚBLIC:uns 250 espectadors al Sagnier.

Ja han passat sis equips i cap d’ells ha aconseguit marcar-li un gol al Prat. Gràcies a aquesta solidesa defensiva els potablava s’han erigit com el dominador més sòlid de la categoria assolint el lideratge en solitari. El Castelldefels, que encara no ha aconseguit la victòria, no va tenir opcions d’endur-se algun premi del Sagnier per bé que en el segon temps va posar l’ai al cor fins que els locals van solucionar el partit amb el gol de Zárate de penal.

Tots dos equips van començar el partit sent conscients del seu paper. El conjunt local es va apropar amb assiduïtat a la porteria durant els primers compassos: Pau López va gaudir d’una bona oportunitat, i Sergi Moreno es va atrevir amb una xilena perillosa. A la següent, Moreno no va perdonar i va estirar la cama al primer pal per marcar. L’avantatge es va poder doblar poc desprès, però Guiu no va trobar fortuna en dues grans oportunitats. La reacció marinera va ser tímida, però va ser suficient per què Castillo, amb una rematada de cap, obligués Andrés a lluir-se.

A la represa, el Castelldefels va pujar una marxa més, i sense provocar ocasions clares, els de Carrillo van generar inquietud gràcies a la incògnita d’un marcador ajustat i alguna acció a pilota aturada. Sergi Moreno va tornar a aparèixer amb un cop de cap que va marxar fregant la fusta. Una incursió de Padilla va acabar amb un penal definit per Zárate. Els visitants, tirant d’orgull, van fer força per acabar amb la imbatibilitat potablava que va finalitzar intacta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)