Girona

Antonio Mohamed

Entrenador del Celta

“Em pensava que hi havia més «fair play»”

Visiblement enfadat, Antonio Mohamed va parlar amb contundència a la sala de premsa de Montilivi. L’argentí és novell a primera divisió i va explicar: “Em pensava que hi havia més fair play a la lliga. S’ha jugat molt poc temps”. Mohamed va arribar a dir que “la competició posarà cadascú al seu lloc”, cosa que va originar diverses preguntes posteriors. “S’ha jugat poc temps”, va insistir. “Contra el Llevant, sis minuts d’afegit. Contra l’Atlético, set. I avui, amb cinc jugadors seus a terra, només quatre.” Mohamed va insinuar que els gironins feien teatre: “El que passa és que hi ha un jugador a terra, que pot sortir pel seu propi peu, i torna a caure. I els hem de tornar la pilota i parlar de fair play.” Interpel·lat per si parlava del Girona quan deia que la competició posaria cadascú al seu lloc, va dir: “A tots. Al final del torneig posarà cadascú al seu lloc, no hi ha dubte. Cadascú juga com vol. Jo parlo del temps que s’ha jugat. S’ha de ser just amb tots.”

Més enllà de les crítiques a l’actitud del Girona i el poc temps afegit assenyalat per l’àrbitre, l’entrenador del Celta també va parlar del seu equip: “Hem comès errors puntuals. La pèrdua en el tercer gol, la pilota aturada... Són errors que ens han costat el partit. L’equip ha lluitat, hem fet un bon esforç, però no hem estat capaços de sobreposar-nos als errors.” Mohamed hi va afegir: “Els gols han anat condicionat el partit. En el millor moment nostre, ens han marcat el segon gol. I després, el tercer. Són experiències que ens han de servir per créixer. Crec que hem fet mèrits per empatar, però els resultats són justos.”

CONTUNDENT

“S’ha jugat molt poc temps. La competició posarà cadascú al seu lloc”

EL PARTIT

“Hem fet un bon esforç però no hem pogut sobreposar-nos als errors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)