3a divisió FEF

El bon costum de celebrar gols

3a divisió. Ton Ripoll està vivint un inici de lliga dolç en la seva primera temporada a les files de l’Hospitalet: està responent molt bé a la confiança de Xavi Molist i ha marcat ja tres dianes

L’Hospitalet ha començat la temporada com se suposava: sumant. Les coses estan sortint molt bé i, després de golejar l’Ascó en la darrera jornada, el conjunt de Xavi Molist ja és a la part alta. En els primers quatre partits, els riberencs van suar de valent per marcar i es van valdre de la seva solvència defensiva. Diumenge passat, però, la tendència va canviar i van caure quatre dianes. Qui va tenir l’actuació més destacada va ser el davanter Ton Ripoll, que va marcar els dos primers gols del partit. L’atacant de Santpedor, de fet, està vivint un inici de lliga molt dolç en la primera temporada a l’Hospitalet, ja que és el màxim golejador de l’equip amb tres dianes. A més, en la visita a Granollers, va fer una assistència determinant. Ell, amb tot, no podria estar més content. “Està sortint tot bé. Després de com van anar les coses esportivament la temporada passada al Vilafranca, no m’esperava gens tenir tantes oportunitats ni que les aprofités tan bé”, relata el futbolista de 20 anys, que remarca el nivell que s’ha trobat a la plantilla. “Si mires jugador per jugador, i jo no m’hi incloc perquè encara soc molt jove, tenim la millor plantilla de la categoria. No pretenc que això soni prepotent, però jo crec que som superiors a la resta”, diu. És per tot plegat que no amaga la fita ambiciosa que hi ha al vestidor: “Hi ha un grup de favorits que ja s’estan posicionant i volem ser primers perquè això et facilita molt les coses en el play-off.” Per aconseguir-ho ell té clara la recepta que ha d’aplicar des del punt de vista personal: “Anar perdent el respecte a la categoria, jugar amb atreviment i intentar que els 40 partits que hem de jugar siguin com aquests cinc primers.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)