Girona

Gil Manzano, del Bernabéu al Camp Nou

L’àrbitre. El col·legiat extremeny va dirigir l’estrena del Girona al camp del Madrid i diumenge xiularà el partit dels d’Eusebio al camp del Barça

Jesús Gil Manzano serà l’encarregat de dirigir el Barça-Girona de diumenge al Camp Nou. Precisament l’últim record dels gironins amb el col·legiat extremeny va ser en un altre gran escenari, en l’estrena dels gironins al Santiago Bernabéu (6-3). Aquell va ser el segon partit del Girona a primera que Gil Manzano va arbitrar, després de dirigir la victòria dels gironins al camp del Deportivo (1-2), en un partit en què va xiular un penal a favor de cada equip i que va fer remuntar el vol als de Machín. Sumant els partits en què l’extremeny va dirigir el Girona a segona A, els números són del tot equilibrats, amb un balanç de dues victòries, tres empats i dues derrotes.

En les set temporades que fa que és a primera Gil Manzano ha arbitrat 18 partits del Barça, amb un balanç de 12 victòries, tres empats i tres derrotes. L’últim partit en què va dirigir els blaugrana va ser la golejada en la final de copa contra el Sevilla (5-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)