2a divisió FEF

El repte d’entrar en tensió

2a divisió B. El Sabadell ha rebut un gol abans del minut 15 en tres de les quatre jornades disputades fins ara, una tendència que vol trencar en el pròxim partit contra l’Ontinyent

Després d’una arrencada dubitativa, el Sabadell va espolsar-se el neguit amb una victòria al feu de l’Atlètic Balears en la darrera jornada. Per sumar, però, el conjunt de Toni Seligrat va haver de remuntar el gol que Fullana va fer en els primers compassos del partit (13’). Encaixar dianes matineres, de fet, ha estat una tònica en la majoria de partits disputats fins ara: en tres de les quatre jornades el rival ha marcat abans del minut 15, una rèmora que ha estat un llast per a l’equip i que la plantilla espera esmenar amb vista al partit de diumenge contra l’Ontinyent. “Hem d’intentar no encaixar o fer-ho menys que el rival, ja que aquesta és la nota negativa”, afirma el central Aleix Coch, que remarca el valor que té avançar-se en el marcador: “Encara no ho hem fet en cap partit i, si ho aconseguíssim, al rival li costaria molt més marcar i empatar.”

Una alegria necessària

Un altre dels objectius del quadre arlequinat és que la seva parròquia pugui celebrar un triomf a la Nova Creu Alta, després que en els dos primers partits a casa l’equip hagi sumat només un punt (empat contra el Peralada i derrota contra el Barça B). “La victòria contra l’Atlètic Balears ens ha anat molt bé per agafar moral”, explica un Aleix que considera que el Sabadell està agafant la tendència que necessita per escalar posicions: “Hem de seguir la dinàmica que hem començat de bon joc i bones ocasions. Cal anar a pams però sumar de tres en tres, i és important fer-ho a casa, ja que l’afició mereix gaudir d’una victòria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)