3a divisió FEF

Amantini, més caràcter per al Llagostera

3a divisió. El club del Gironès es reforça amb Juan Pablo Amantini, que aportarà la seva àmplia experiència en la categoria

Si hi havia alguna posició al Llagostera que estava una mica coixa pel que fa al nombre d’efectius, era la de central, un fet que l’àrea esportiva del club del Gironès ha decidit solucionar amb la incorporació de Juan Pablo Amantini, defensa de 34 anys i amb una dilatada experiència en un bon grapat d’equips, principalment de tercera divisió, però també amb protagonisme a segona divisió B.

“Arriba per donar-nos molta experiència, agressivitat, potència en el joc aeri, equilibri en l’atac i en la defensa i sobretot molta mentalitat competitiva. És un reforç que ens anirà molt bé”, destaca el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que després de tenir-lo entrenant aquesta setmana, si ho creu oportú ja el podrà fer debutar al camp del Sant Andreu.

Aquest nou reforç s’afegeix a una línia defensiva que disposa de dos centrals purs més –Toni Cunill i Lucas Viale–, la polivalència entre el central i el pivot de Pol Gómez i Campeny, i un bon catàleg de laterals i carrilers per utilitzar segons les característiques del rival.

Ara mateix, la primera plantilla del Llagostera consta de vint efectius més Maymí, lesionat al genoll de llarga durada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)