3a divisió FEF

Un objectiu, dues realitats

3a divisió. El Figueres i el Llagostera busquen la victòria després d’una setmana que ha reforçat els del Gironès i ha creat certa necessitat a la Unió

Ni alarmes al Figueres ni excessiva eufòria a les files del Llagostera, però la realitat és que els últims resultats dels dos equips deixen una situació ben diferent en els dos representants de tercera de la demarcació gironina. Mentre que la Unió només va poder sumar un punt en la setmana de tres partits i no aconsegueix transformar ni les oportunitats en gols –cap en tres partits–, ni les bones sensacions en punts, pel que fa al Llagostera, les tres victòries seguides han impulsat els d’Oriol Alsina en la classificació.

Tot i que encara no es pot parlar d’urgència, el Figueres necessita sumar de tres en tres i sobretot treure’s l’espina a Vilatenim i aconseguir la primera victòria com a local contra el Santboià (16.30 h), que com els figuerencs ha sumat cinc punts fins ara. “Són tres punts importants i tenim ganes de sumar la primera victòria a casa perquè el bagatge de punts no és el que el joc que estem fent es mereixeria”, valora el tècnic Joan Esteva, que sap que l’equip ha de fer un pas endavant en l’aspecte golejador però està convençut que els gols arribaran: “Em preocuparia que no tinguéssim ocasions, però estem generant perill amb un joc bastant bo i hem de seguir en aquesta línia però millorar l’efectivitat.” En el partit d’avui el tècnic tindrà el dubte d’Espuña i la baixa de Joan Pons.

Ambició al Narcís Sala

Pel que fa al Llagostera, l’equip d’Oriol Alsina viurà un nou capítol pel que fa als desplaçaments de màxima exigència en aquesta arrencada del curs, i després de la Pobla, l’Hospitalet i Vilafranca ara és el torn de visitar el Sant Andreu (18 h): “És un rival que té menys punts del que potser s’esperava però en el seu rendiment hi ha influït l’exigència i desgast de jugar la copa. Mantenen el bloc potent que va ser segon l’any passat. És un camp molt difícil i amb una afició que es fa notar”, remarca Alsina, que recupera el davanter Sergi Arimany. El Llagostera vol aprofitar la dinàmica positiva: “Estem amb confiança però hem de tocar de peus a terra si no volem sortir escaldats.”

LA PRÈVIA

Tenim ganes de guanyar a casa. El bagatge de punts no és el que el joc que fem es mereixeria
Joan Esteva
entrenador del figueres
Estem amb molta confiança però hem de tocar de peus a terra si no volem sortir escaldats
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)