Girona

El transatlàntic de la competició

El rival. El Barça, amb gairebé 600 milions més que el Girona de límit salarial per a la plantilla, és un dels contrincants inabastables de la lliga

Que el Barça té una de les millors plantilles del món i que al Camp Nou és un equip gairebé invencible des de fa poc més de dos anys són coses que tots els aficionats del futbol saben. El club blaugrana, amb 632,9 milions, és l’equip amb el límit salarial més elevat de primera divisió i supera de 66 el Madrid i de poc menys de 600 milions el Girona (36,75), l’equip que tindrà el repte d’igualar al màxim les forces per no ser atropellat pel contrincant. Els jugadors dirigit per Eusebio Sacristán saben que només una proesa els permetrà tenir possibilitats d’esgarrapar algun punt contra el conjunt culer, que no ha estat derrotat en la lliga al Camp Nou des del 10 de setembre del 2016, quan l’Alavés va superar l’equip dirigit llavors per Luis Enrique (1-2). Els vitorians són un bon exemple que permet tenir algun bri d’esperança als gironins, que igual que els barcelonins afronten, coincidint amb el matx, una setmana carregada de tres enfrontaments. Si bé els blaugrana estan acostumats a aquest fet, els blanc-i-vermells, sense tant fons d’armari, tindran el doble repte de fer rotacions amb els més habituals i intentar no abaixar el nivell dels dos darrers duels, que es van saldar amb victòries dels gironins.

Per part del Barça, les rotacions que hi pugui haver no resten res al paper de favorit permanent que té en la lliga contra tots els rivals. La possible entrada de futbolistes no habituals com Arthur, Lenglet, Semedo o algun altre jugador no donarà facilitats al Girona, i és que les ganes de demostrar la seva vàlua davant Valverde seran una motivació més per a tots ells, conscients que acumular minuts en un equip tan competitiu com el blaugrana és una missió molt complicada.

Per al Girona és igual de complicat sumar algun punt al Camp Nou que sumar-lo a l’estadi de Montilivi, al Hard Rock Stadium o en qualsevol altre terreny de joc.

LES XIFRES

632,9
milions
és el límit salarial del Barça, el més alt de la lliga. El del Girona és de 36,75 milions, el dissetè
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)