Girona

Eusebio: “Posarem a prova la nostra valentia”

Girona. L’entrenador del Girona demana als seus jugadors “determinació” i assegura que “no hi ha res impossible”

Eusebio, que ha repetit convocatòria, ha parlat davant la premsa un dia abans que el Girona visiti el Camp Nou. Planas, que la setmana que ve ja entrenarà amb l’equip, i Mojica són les úniques baixes en el conjunt blanc-i-vermell. Per la seva banda, Choco Lozano i Ramalho tenen l’alta mèdica però no entren a la llista.

Aquestes són les respostes del tècnic del Girona.

El 6-1 de l’any passat: “Jugar al Camp Nou sempre és difícil. Has de pensar molt com afrontar el partit i anar amb determinació. Si l’any passat vam decidir jugar d’una manera, res no t’assegura que les coses puguin sortir bé en el cas que no facis el mateix. Hem d’escollir una manera i afrontar-ho amb determinació. Pensar en les nostres fortaleses i virtuts i anar amb determinació, sabent que trobarem moltes dificultats. Ens enfrontem a un equip molt fort i és molt difícil sorprendre’l”.

El plantejament dels dos últims partits: “Hem aconseguit dues victòries seguides contra rivals que han pres la iniciativa en el joc. Hem estat forts defensivament i hem aprofitat una de les nostres virtuts. el contracop. Contra rivals que et dominen, tenir la fortalesa del centre de la defensa ben protegit, amb tres centrals, ens ha vingut molt bé. És una possibilitat bona perquè, habitualment, el Barça és qui domina. Però s’ha de pensar que hi haurà partits en els quals haurem de prendre la iniciativa i de proposar. És probable que el Barça ens obligui a seguir amb aquesta idea o podem plantejar una altra de diferent, per sorprendre’ls el barça. Ja veurem”.

Com se li pot fer mal al Barça?: “És molt difícil. Però en futbol tot és possible. Segur que tenim alguna possibilitat. S’ha d’anar amb determinació i buscar aquesta possibilitat. N’hi ha porques, però n’hi ha. No hi ha res impossible”.

Toca fer rotacions?: “Tindrem en compte que tenim tres partits aquesta setmana i tractarem d’aprofitar els nostres recursos de la millor manera possible. Demà sortirem amb l’alineació que considerem més forta per aconseeguir un resultat positiu, però també tindrem en compte que hem de jugar dos partits més”.

Com afronta el partit?: “Amb determinació i amb la il·lusió de pensar que tenim una oportunitat d’aconseguir punts. Hem d’aprofitar totes les opcions. És una bona oportunitat d’evitar que ens ataquin continuament tenint la pilota. Aquesta ha de ser una de les consignes. Es una bona oportunitat per posar a prova la nostra valentia”.

La por escènica del Camp Nou: “És més fàcil jugar allà com a local. El primer cop, amb el Valladolid, l’estadi em va impressionar. La segona vegada ja és una mica més fàcil i la següent, més. Tractarem que l’experiència del curs passat ens serveixi. Com més tranquil estàs, millor et surten les coes. I com més atreviment i valentia tens, més possibilitats tens de fer patir el rival”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)