2a divisió FEF

Mujica es diverteix

Victòria contundent. El Barça B derrota de manera clara el Conquense amb un ‘hat-trick’ del davanter canari en el segon temps

conquense 0 barça b 3

CONQUENSE:Sergi Puig, Adrià Parera, Iván Rubio, Jon Vega, De Pedro; David Rodríguez, Diego Peláez (Jairo, 58’), Lozano (Oriol Rey, 74’); Agi (Arnáiz, 58’), Adibe i Gerica.BARÇA B:Carevic; Guillem Jaime, Chumi, Jorge Cuenca, Mingueza (Morer, 78’); Collado (Oriol Busquets, 91’), Sarsanedas, Riqui Puig; Ballou (Abel Ruiz, 73’), Mujica i Kike Saveiro.GOLS:0-1 (49’) Mujica. 0-2 (52’) Mujica. 0-3 (70’) Mujica.ÀRBITRE:Bosch Domenèch.T.G.:als locals Agi, De Pedro i David; i als visitants Jorge Cuenca i Mujica.

El Barça B comença a carburar. I, ahir, ho va fer molt bé. El conjunt que entrena Javi García Pimienta va enllaçar la tercera jornada sense perdre i la segona victòria com a visitant en imposar-se, de manera clara i contundent, al Conquense. El filial blaugrana va fer un partit completíssim en què va sobresortir Rafa Mujica, que va marcar un hat-trick en el segon temps i va sentenciar un rival inferior. Val a dir, això sí, que els manxecs van saber aguantar la pressió del Barça B en els primers 45 minuts. El futbolista local més inspirat en la primera part va ser precisament el porter Sergi Puig, cedit al Conquense pel club blaugrana. I és que el sentinella va deixar en no res les dues grans ocasions que va tenir Ballou, que va rematar-li a boca de canó (10’ i 22’).

Si en el primer temps el Barça B va ser superior, després de la represa, aquest domini va augmentar de manera clara contra un rival físicament més desgastat. El gol blaugrana no va trigar a caure (49’). Mujica va guanyar l’esquena a la defensa, va aprofitar una assistència en llarg de Cuenca i va creuar la pilota a Sergi Puig. El mateix davanter canari va sucar tres minuts després, caçant una pilota en una acció enrevessada. I, per reblar el clau, en el 70’, va caure la tercera diana aprofitant de nou una pilota morta que, en aquest cas, havia refusat Sergi Puig.