2a divisió FEF

Que no sigui un miratge

Ambició. L’Olot rep el València Mestalla al municipal amb la intenció d’allargar el seu moment més dolç, confirmar el bon inici de campionat i permetre’s el luxe de continuar somiant

L’Olot afronta avui al municipal una altra oportunitat per allargar la bona dinàmica de resultats i confirmar que està fent un inici brillant de campionat. Els de la Garrotxa rebran el València Mestalla (a les 17 h), en un duel que es preveu trepidant i en el qual els jugadors dirigits per Raúl Garrido hauran de mostrar una gran versió si volen puntuar. I és que la qualitat de la jove plantilla del filial valencianista espanta a qualsevol. El València disposa d’una de les promeses del futbol asiàtic, Kangin Lee, pretès per diferents clubs europeus, i un dels futbolistes emergents de Sèrbia, Uros Racic, per qui el club valencià ha pagat aquest estiu ni més ni menys que dos milions d’euros, uns diners amb els quals l’Olot confeccionaria la plantilla de les dues temporades vinents. “No m’agrada prohibir res a ningú. És bo que la gent tingui il·lusió després del bon inici de l’equip, però remarco que cal saber en quina competició estem i contra quins rivals juguem. El millor del futbol és aquesta il·lusió generada, que juntament amb la unió del grup, el treball del club, etc., ens ajuda a fer front a rivals grandíssims”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que sobre el filial del València analitza: “Són joves i molt bons. A més, dominen diferents registres ja que la competició t’obliga a ser més complet. Els filials han de saber que si arriben a l’elit hauran de controlar com més aspectes millor.”

L’assignatura pendent

Tot i ser segon en la taula amb el mateix bagatge que el Cornellà i el Lleida Esportiu i sumar gairebé un any sense perdre al municipal, l’Olot no ha aconseguit vèncer enguany davant la seva fidel afició –empats contra el Cornellà (1-1) i l’Atlètic Llevant (2-2)–. “No em preocupen els resultats com a local, però sí les sensacions i la manera de jugar, això ens dona tranquil·litat. Hem de seguir en aquesta línia ja que si l’equip no perd des de fa més de deu mesos a casa deu ser per algun motiu”, sentenciava un Garrido que no tindrà cap baixa per al partit contra el València Mestalla.

LA PRÈVIA

És bo que la gent tingui il·lusió després del bon inici de lliga, però remarco que cal saber en quina competició estem i contra qui juguem
El rival és bo i, a més, domina diferents registres ja que la competició t’obliga a ser més complet
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)