2a divisió FEF

A l’Espanyol B li volen dos punts en el temps afegit

Bogeria final. Doncel va fer l’1-2 en el 86’, però l’Alcoià va empatar passat el minut 90

alcoià 2 espanyol b 2

ALCOIÀ:Bañuz, Barreda, Hermosa, Pajarero, Primi, de Lerma, Nieto, Eldin (Omgba, 55’), Vicente Pérez (Lino, 70’), Bryan Reyna i Óscar Díaz (Rubén, 55’).ESPANYOL B:Edu Frías, Víctor Gómez, Carles Soria, Lluís, Nacho, Manchón, Damià, Campuzano, Salvans (Doncel, 63’), Moha (Bermejo, 77’) i Bojan.GOLS:1-0 (35’) Lluís, en pròpia porteria. 1-1 (48’) Moha. 1-2 (86’) Doncel. 2-2 (92’) Barreda.ÀRBITRE:Lax Franco.T.G.:als locals Òscar Díaz, Bryan Reyna, de Lerma, Nieto i Hermosa; i al visitant Damià.T.V.:amb vermmella directa al local Primi (94’) i al visitant Nacho (96’).COMENTARI:L’Espanyol B es va quedar a un pas de fer un bon salt en la taula, però un gol de Barreda en l’afegit va fer que el filial blanc-i-blau s’hagués de conformar amb un sol punt. Abans, el duel va ser força igualat: l’Espanyol va sortir dominador, però l’Alcoià va tenir les ocasions més perilloses. Òscar Díaz va amenaçar amb un cop de cap a la mitja hora de joc i cinc minuts després un centre de Barreda va acabar amb Lluís marcant un gol en pròpia porteria. Per sort per als visitants, el descans va servir per agafar aire i Moha va empatar només començar (48’). Poc després, Bañuz va salvar l’1-2 i en l’intercanvi de cops De Lerma va topar amb el travesser i Doncel va avançar els catalans. Però l’Espanyol es va quedar amb la mel als llavis perquè en el 92’, en un córner, Barreda va fer el 2-2 definitiu.