2a divisió FEF

D’un en un ja sembla poc

2a divisió B. El Peralada torna a empatar, aquesta vegada a 2 contra l’Atlètic Balears, en un partit amb ocasions a les dues porteries en què els de Chicho van igualar dues vegades el resultat

peralada 2 atL. balears 2

PERALADA:Vito; Santi Bueno, Jordan, Rober Sierra; Iago López, Giorgi, Paik (Pachón, 72’), Mario (Moha, 60’), Valery; Andzouana (Pau Miguélez, 60’) i Soni.ATLÈTIC BALEARS:Carl; Expósito, Vallori, Vega, Rubén; Rovirola, Fullana, Ortiz (Guasp, 58’); Canario (Samuel, 79’), Kike López i Nuha (De la Espada, 84’).GOLS:0-1 (21’) Canario. 1-1 (22’) Andzouana. 1-2 (69’) Nuha. 2-2 (81’) Pachón.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:al local Iago López; i als visitants Riverola i Expósito.PÚBLIC:uns 700 espectadors.

Després de les primeres cinc jornades de la temporada, el Peralada sembla que s’hagi abonat a l’empat. Ahir els xampanyers van sumar el quart punt del curs contra un Atlètic Balears que es va avançar dues vegades. Les sensacions que va deixar el partit van ser estranyes, i és que l’equip va deixar veure els primers símptomes d’angoixa en veure que la primera victòria del curs no arribava, però a la vegada va demostrar una capacitat de reacció brutal igualant el resultat en dues ocasions contra un rival molt sòlid.

El partit va començar molt bé per al Peralada. En els primers minuts els visitants van sortir mig adormits i els xampanyers ho van aprofitar per instal·lar-se a la rodalia de l’àrea rival, però per desgràcia no van aconseguir generar cap ocasió clara. A poc a poc l’Atlètic Balears va reaccionar i va canviar el ritme del partit, proposant un joc més directe amb Nuha com a referència –l’exjugador del Llagostera va fer anar de corcoll la defensa del Peralada amb l’excepció de Bueno, que va fer un partit gairebé perfecte. La marxa més que hi van posar els visitants va estar a punt de tenir premi en una rematada de Canario que va sortir fregant el pal. Tot i perdonar en aquesta ocasió, els balears van acabar trobant el gol en una jugada embolicada en què Vito, que podria haver sortit a agafar l’esfèrica, no va estar fi, Fullana va rematar de volea al cos de Canario i des d’allà va acabar al fons de la porteria (0-1, 21’). La decepció del Peralada va durar un minut, i és que en la jugada següent els xampanyers van combinar a la perfecció i Valery va deixar el gol fet a Andzouana, que no va perdonar i va empatar el partit a 1.

A remolc

La segona part va arrencar amb un ritme de bojos. Els visitants van començar millor i Nuha va estar a punt de fer l’1-2 després d’una errada de Jordan, però Vito va treure una mà excel·lent per evitar el gol (48’). Poc després (52’) Canario sí que va marcar però el col·legiat va anul·lar el gol per fora de joc i en la jugada següent Vega també va posar l’ai al cor als xampanyers amb una rematada de cap fregant el pal. L’Atlètic Balears no va ser l’únic que va perdonar, i és que en el 56’ Soni va rebre una assistència de Valery però el seu xut, a un metre de la porteria i sense porter, va sortir desviat incomprensiblement.

Després de 10 minuts de bogeria el partit es va calmar. Semblava que era l’escenari ideal per al Peralada, però els visitants van donar un cop de puny sobre la taula amb l’1-2, que va arribar amb una rematada de cap excel·lent de Nuha (69’). El gol va tornar a fer despertar el Peralada, que es va llançar a l’atac i va trobar un cop més l’empat després d’una bona acció de Soni que va acabar amb una centrada xut que Pachón només va haver d’empènyer a la xarxa per fer el 2-2 definitiu, i és que, tot i que els dos equips van buscar el gol en els instants finals, el marcador ja no es va moure.

Juguem millor amb el resultat en contra. Hem de ser més estables en l’àmbit emocional
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Em quedo amb la reacció de l’equip. No guanyar genera certa angoixa i avui hem començat bé però després hem entrat en el seu joc