Girona

L’empat més dolç que qualsevol podria somiar

Impuls. Després de guanyar el Madrid el curs passat l’empat del Camp Nou serveix per confirmar la bona dinàmica de l’equip, que es manté sisè

Entre tots els aficionats del Girona que es van desplaçar al Camp Nou segurament ben pocs confiaven de veritat a treure’n un resultat positiu, però van tenir una alegria immensa amb un empat d’aquells que gairebé tenen el mateix gust que una victòria. I és que amb dues temporades els gironins han aconseguit fer allò que molts clubs tarden dècades a fer: guanyar un partit al Barça o al Madrid com a local i puntuar en un dels camps dels dos gegants de la lliga. La victòria de la temporada passada a Montilivi contra l’equip blanc el dia de Sant Narcís serà el gran record de la primera temporada a l’elit, i segurament l’empat d’ahir serà un dels moments més brillants d’aquest curs perquè era una d’aquelles coses que li faltava fer a l’equip per inscriure el seu nom a primera de totes passades.

De fet el partit d’ahir és la culminació d’una fase de creixement que l’equip ha aconseguit des que Eusebio ha apostat per tornar a la defensa de tres. En les dues primeres jornades l’empat contra el Valladolid en un partit pla (0-0) i la contundent derrota contra el Madrid (1-4) van generar certs dubtes, però la reacció ha estat brutal amb les victòries contra el Celta i el Vila-real i l’empat d’ahir. Amb aquest balanç els gironins han tancat el primer tram del curs amb vuit punts quan a priori semblava que havia de ser dificilíssim treure un botí esperançador. Comparat amb la temporada passada, el Girona ja té tres punts més que el curs passat en aquest moment, i és que l’equip no va aconseguir arribar a vuit punts fins a la novena jornada amb la victòria al camp del Deportivo.

Continuen sisens

Si el partit hagués acabat quan el Girona tenia el marcador a favor els d’Eusebio haurien acabat la jornada en una històrica quarta posició, però amb l’empat definitiu els gironins són ara sisens, tal com van començar la jornada, amb vuit punts. El més meritori de tot és que en aquestes primeres cinc jornades el Girona ja s’ha enfrontat al Barça, al Madrid i al Celta, que a hores d’ara son el primer, el segon i el tercer classificat, respectivament. La millor notícia és que els d’Eusebio ja tenen cinc punts d’avantatge respecte de la zona de descens.

Entre els equips en millor forma

Amb l’empat ahir el Girona dona continuïtat a les victòries a Vila-real (0-1) i a casa contra el Celta (2-1) i ja encadena tres jornades sense perdre, un fet que el curs passat només es va produir tres cops durant tota la temporada. Amb aquests darrers set punts de nou possibles els d’Eusebio són un dels equips en millor ratxa de resultats, només superats per l’Alabés, que ha aconseguit els nou punts possibles, i igualat amb l’Eibar, el Barça i el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)