2a divisió FEF

Mujica esvaeix els dubtes

El protagonista de la jornada. El davanter canari anota un ‘hat-trick’ contra el Conquense i posa fi a la mala ratxa golejadora del Barça B, que havia marcat dos gols en quatre partits

Set posicions de cop guanyades i una dosi de moral astronòmica per al Barça B. El triomf del filial blaugrana a Conca no només va ser un alleujament en la classificació –va deixar la zona de descens–, sinó també un alliberament psicològic. Els blaugrana van superar un rival típic i un camp típic de la segona B, en el desplaçament més llarg de la temporada, i, a més, van posar fi a la mala ratxa anotadora. Fins aleshores, els blaugrana només havien marcat dos gols en quatre partits –un dels quals en pròpia porta–. Rafa Mujica va ser l’artífex, amb un hat-trick, de revertir aquesta situació i atorgar confiança al Barça B.

Dels dubtes que hi havia abans del partit del Barça B no en va quedar ni rastre en acabar l’enfrontament. El triomf va ser prou ampli perquè l’equip pugui respirar tranquil. Fins aleshores, les dificultats s’havien multiplicat ja que els de Garcia Pimienta mai no s’havien trobat còmodes en el tram inicial de competició.

“La segona B està plena de bons equips i nosaltres tenim l’equip ple de nanos de 18 o 19 anys. Això vol dir que costa molt l’adaptació”, afirmava Garcia Pimienta després del partit. “Si som capaços de jugar com sabem, tenim moltes possibilitats de guanyar”, hi va afegir el tècnic, content perquè l’equip va deixar la porteria a zero i perquè va ser encertat de cara a gol.

‘Hat-trick’

Rafa Mujica va marcar el primer hat-trick per al Barça B després que Carles Pérez en fes un el gener passat a Tenerife. Mentrestant, l’equip ho ha passat malament amb el descens i amb un inici de temporada dubitatiu. “Em sentia culpable perquè l’equip no marcava i no estava creant ocasions”, va admetre el golejador canari. “No teníem ocasions fins ara en els partits, però hem aconseguit revertir aquesta situació. El més important, però, és que l’equip ha aconseguit guanyar perquè ja s’ho mereixia”, hi va afegir.

Per acabar d’esvair els dubtes, ara el Barça B necessita refermar la seva dinàmica i té l’oportunitat perfecta de fer-ho a casa, on fins ara ha tingut problemes ja que només ha pogut aconseguir un empat en dos partits. Els blaugrana jugaran tres dels quatre partits vinents al Miniestadi (Olot, Balears i Ontinyent) amb l’assignatura pendent de consolidar el seu joc i estrenar-se com a golejadors a casa.

LES REACCIONS

No teníem ocasions fins ara, però hem aconseguit revertir aquesta situació. El més important és que l’equip ha pogut guanyar
Em sentia culpable perquè l’equip no marcava i no estava creant ocasions de gol
Rafa Mujica
davanter del barça b
Si som capaços de jugar com sabem, tenim moltes possibilitats de guanyar els partits
F.X. Garcia Pimienta
entrenador del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)