Girona

Un inici de curs dubitatiu

El rival. El Betis és tretzè després de sumar sis punts en les primeres cinc jornades de lliga i d’empatar sense gols en l’estrena en l’Europa League

El Betis es presentarà demà a Montilivi amb una de les plantilles més competitives i de més talent del campionat. Tot i així, el conjunt dirigit per Quique Setién està tenint un inici de temporada més irregular del que s’esperava, amb només sis punts en les primeres cinc jornades de lliga (1 victòria, 3 empats i 1 derrota), que ha deixat els bètics en tretzena posició. Capaç del millor i del pitjor, al conjunt andalús li ha costat agafar el to tant en la lliga com en l’Europa League (0-0 amb l’Olympiacòs), competició que els blanc-i-verds no tastaven des de la temporada 2013/14 i que enguany disputaran després de ser un dels equips revelació de primera divisió el curs passat (sisens amb 60 punts). Sempre amb rotacions en l’onze titular, el Betis està patint especialment en l’apartat ofensiu (3 gols en cinc partits), una dada sorprenent tenint en compte el gran potencial ofensiu de què disposa en atac, amb homes com Sergio León, Loren o Sanabria, a més de tot l’arsenal de mitjapuntes ofensius de l’equip.

Atents i ràpids al mercat

Tot i així, el Girona farà bé de no despistar-se gens ni mica a Montilivi, i és que el Betis és un equip que pot fer mal de moltes maneres diferents gràcies a un ampli ventall de recursos i un fons d’armari envejable. Amb Llorenç Serra Ferrer de director esportiu, els sevillans van ser un dels clubs més atents durant el mercat de fitxatges i van aconseguir lliures de contracte jugadors de la talla de Sergio Canales, Takashi Inui i Pau López. A més de l’exporter de l’Espanyol, Marc Bartra, Cristian Tello i el figuerenc Zouhair Feddal son els altres tres futbolistes catalans d’un equip en què l’inesgotable i carismàtic Joaquín Sánchez (37 anys) continua sent l’ídol indiscutible de l’afició del Benito Villamarín, uns seguidors que, tot i que solen donar un suport incondicional a l’equip, en volen més per tornar a viure un curs il·lusionador.

PROBLEMES EN ATAC

Tot i tenir tres puntes com Loren, Sanabria i León, el Betis només ha marcat tres gols

VISTA

A l’estiu el club va fitxar lliures futbolistes de la talla de Canales, Inui i Pau López
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)