2a divisió A

Del calvari a la gran ambició

El retorn. José Aurelio Suárez va debutar amb el Peralada un cop recuperat de la lesió a l’espatlla, va deixar la porteria a zero i ja somia amb el Girona

El Peralada continua sumant d’un en un després d’empatar diumenge al camp de l’Ontinyent (0-0) en un partit en què José Aurelio Suárez es va poder tornar a sentir futbolista. El porter asturià va jugar per fi el seu primer partit de lliga amb el Peralada, més d’un any després –406 dies– de la lesió que es va fer en l’escalfament de la primera jornada del curs passat contra el Mallorca i de començar un calvari que es va agreujar amb una recaiguda en un entrenament. “Ha estat un any molt dur perquè després de recuperar-te d’una lesió greu tornar a caure és difícil i anímicament t’enfonses, però m’ha servit per madurar i ara em sento molt bé, motivat i amb confiança, i estic molt content per haver tingut l’oportunitat de tornar a jugar”, explica Suárez. Des del seu últim partit oficial en la fase d’ascens a segona A amb el Barça B han hagut de passar 462 dies, però tot i això el seu rendiment no se’n va ressentir. “Vaig tenir molt bones sensacions. Em vaig sentir com si no hagués estat lesionat de llarga durada; molt còmode i segur”, assegura el porter, que a més va aconseguir deixar la porteria a zero. “Per a un porter sempre és positiu no encaixar gols, i que fos en el primer dia més, per això estic molt content des del punt de vista personal, tot i que per desgràcia no va anar acompanyat d’una victòria.”

Un relleu momentani?

El retorn de Suárez va suposar la suplència de Marc Vito, que des que va arribar en el mercat d’hivern ho havia jugat tot, amb l’excepció de l’última jornada del curs passat, amb l’objectiu ja complert, i sempre amb molt bona nota tot i alguns dubtes en aquest inici de curs. A priori el porter asturià ha de tenir continuïtat en els pròxims partits, i és que tot i les bones sensacions d’entrada, necessita més minuts per trobar la regularitat. “Per mi poder competir amb el Peralada en els propers partits m’anirà perfecte per agafar ritme de competició, i és que després d’un any aturat poder jugar a segona B és molt positiu”, valora José Aurelio Suárez, que, pel que ha vist en el conjunt xampanyer, espera “una temporada molt il·lusionant perquè hi ha un grup molt bo i unit”.

En aquest sentit, el Peralada guanyarà, si manté el nivell que havia demostrat al Barça B, un dels millors porters de la categoria i l’asturià també en sortirà beneficiat. Tot i això, Suárez no amaga que la seva gran ambició i l’objectiu és ser el porter del Girona un cop hagi recuperat el ritme. “Estic molt agraït de poder tenir minuts però jo sempre he dit que on vull ser és al primer equip i faré tot el possible perquè m’arribi l’oportunitat. Tinc la mentalitat que aquesta etapa sigui temporal perquè vaig firmar per estar al Girona tenint l’opció de jugar amb el Peralada si no tinc minuts allà, i per això em veig lluitant per un lloc al primer equip”, valora Suárez, que destaca la bona convivència amb Bounou i Iraizoz en els entrenaments del Girona: “Hi ha una competència exigent i molt sana, i estic molt agraït a Gorka, que em va ajudar moltíssim donant-me ànims amb la lesió.”

Poder jugar ara amb el filial és molt positiu, però vull ser al primer equip i faré tot el possible
José Aurelio Suárez
porter del Peralada-girona b
Em vaig sentir com si no hagués estat tant temps lesionat. Competir amb el Peralada m’anirà perfecte per agafar ritme de competició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)