Girona

El partit contra l’Eibar, dedicat al públic familiar

Activitats. A partir de les 10 h es faran activitats adreçades als nens i nenes

Aprofitant l’horari del partit d’aquest dissabte a Montilivi contra l’Eibar (13 h), el Girona FC prepara una jornada dedicada al públic familiar i als seguidors i seguidores més petites de la casa. La primera iniciativa permetrà que cada soci pugui comprar una entrada per a un menor de 12 anys a un preu de cinc euros. En cas que el menor ja sigui soci, aquest descompte es podrà aprofitar per convidar un amic o amiga a l’estadi. Les entrades es poden comprar a la direcció web www.gironafc.cat/familiday i també a la botiga i a les oficines de l’estadi de Montilivi.

D’altra banda, dissabte, a l’entorn de l’estadi de Montilivi, s’instal·larà una zona lúdica ben especial. A partir de les 10 del matí, els nens i nenes podran participar en diverses activitats i sortejos vinculats al Girona FC i el món del futbol. Activitats com ara un xutòmetre, inflables, taller de maquillatge, photocall o food-trucks serviran per esperar l’arribada de l’autocar del Girona i els seus jugadors, prevista cap a 2/4 de 12 del migdia. Fins al xiulet inicial, els joves aficionats gironins podran participar en diversos concursos i sortejos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)