Girona

El VAR encara cou al vestidor

Molest. Juanpe, amb l’efecte del cop de colze de Javi García encara visible, no entén la diferència de criteri

Juanpe Ramírez sortia de l’entrenament d’ahir amb els efectes del cop de colze que li va propinar Javi García (Betis) dijous passat encara ben visibles. L’ull morat i la cella, on va necessitar vuit punts de sutura, protegida. Més enllà de la molèstia, que no li va impedir jugar dos dies i mig després al camp de l’Osca, la ferida deixa a Juanpe la incomprensió que la jugada no va ser castigada. En va parlar per primera vegada de manera pública ahir al migdia: “Al vestidor encara estem una mica sorpresos pel que va passar en aquell partit. Es pot veure com vaig sortir amb un trau i amb vuit punts de sutura, i és curiós que no es veiés res ni en els resums.”

Cristhian Stuani, un dels més crítics amb el VAR –“no me’n refio”, va dir després de l’Osca-Girona–, ja n’havia parlat després del Girona-Betis, en l’entrevista que un jugador concedeix a la televisió amb drets. “Stuani ho va comentar i no va sortir res. I a Osca va tornar a comentar la jugada del VAR i van tallar aquest fragment. Estem una mica sorpresos”, va indicar el central.

L’acció entre Javi García i Juanpe va ser comparable a la que hi va haver al camp de l’Osca entre Bernardo Espinosa i Moi Gómez, que tot i ser força més suau va costar al Girona el penal de l’1-1, en l’última jugada amb protagonisme del videoarbitratge d’una setmana llarga que havia començat amb l’expulsió de Lenglet al Camp Nou. L’Atlético de Madrid va demanar formalment que el comitè d’àrbitres aclareixi els criteris, cosa que el Girona de moment no ha fet: “Que jo sàpiga, no. Però molesta un criteri en un partit i un de diferent en un altre. En la xerrada sobre el VAR, ens van dir que l’àrbitre no aturaria el joc si no ho creia oportú, però que el VAR ho revisaria tot perquè disposen de tots els mitjans. Potser no s’ha de culpar l’àrbitre, que no ho veu tot, però els del VAR, sí”, va insistir Juanpe, que mira d’oblidar-se’n però no amaga el seu malestar: “És increïble que el meu cas es passés per alt, però ja ens volem centrar en el partit de dissabte contra l’Eibar. Tampoc hi volem donar gaires voltes. Esperem que sigui una cosa puntual i no es torni a repetir.”

REACCIONS

Encara estem una mica sorpresos pel que va passar contra el Betis. Vaig sortir amb vuit punts i és curiós que no es veiés ni als resums
En la xerrada sobre el VAR ens van dir que ho revisaria tot. Potser no s’ha de culpar l’àrbitre, però els del VAR, sí
Juanpe Ramírez
Molesta que hi hagi un criteri en un partit i un de diferent en un altre. És increïble que el meu cop es passés per alt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)