Girona

Tranquil, tot i les ofertes

Focus d’interès. Juanpe reconeix que va rebre diverses propostes, tant al principi d’estiu com en les últimes setmanes. “Aquest era el club correcte per continuar creixent”, diu

Tot i haver venut Rubén Alcaraz al Valladolid i David Timor a Las Palmas, el Girona va tancar el mercat d’estiu sense haver fet cap traspàs dels grossos, tal com intuïa fa uns mesos. Juanpe era un dels més seguits, tal com ell mateix va reconèixer. “Abans de les vacances, Quique Cárcel em va dir que era una possibilitat, perquè hi havia diversos equips interessats i alguna oferta. Però després em van dir que comptaven amb mi i que no volien que marxés.” La incertesa no es va esvair del tot. “Estava bastant tranquil, treballant amb normalitat. Les últimes setmanes hi va haver més rebombori per alguna oferta que arribava, però el club, el mister i jo estàvem tranquils, perquè aquest era el club correcte per continuar creixent. I, de moment, tot va pel bon camí”, va afirmar. A mitjan temporada passada, el defensa canari va renovar el contracte amb el Girona fins al juny del 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)