Girona

Johan Mojica, una aparició

Tots a punt. El colombià va fer part de l’entrenament d’ahir a La Vinya integrat en el grup i sembla que té molt a prop el debut aquest curs després d’haver-se lesionat en la pretemporada

Johan Mojica va fer part de l’entrenament d’ahir amb el grup, la qual cosa és indicativa que el colombià ja té coll avall el seu debut aquesta temporada amb el Girona després que el seu nom només hagués estat present fins ara, des de la jornada 1 fins a la 7, en la relació de baixes.

El futbolista, nascut fa 26 anys a Cali, es va lesionar el 10 d’agost passat, quan feia poc més d’una setmana que s’havia reincorporat a la disciplina del Girona després de tenir uns dies extres de vacances per la seva participació en el mundial de Rússia. Mojica va jugar la primera part de l’amistós a Reus i dos dies després es va lesionar. De fet, ja no va poder viatjar a Madrid per participar en l’últim partit de pretemporada contra el Getafe, a Alcorcón.

Mojica ha trigat gairebé dos mesos a deixar enrere el trencament parcial del tendó del recte de la cuixa dreta. Ahir ja va trepitjar la gespa i s’espera que ben aviat rebi l’alta mèdica. No se l’espera encara per al partit de dissabte contra l’Eibar perquè probablement haurà d’agafar el to físic i competitiu –el colombià ha fet més hores de fisioteràpia que no pas de camp–, però la seva presència serà molt benvinguda en el carril esquerre, sobretot si el tècnic decideix mantenir la defensa de tres i dotar els carrils de futbolistes amb recorregut i bona centrada.

Johan Mojica, que va jugar tots els minuts possibles amb Colòmbia en el mundial, era un dels futbolistes del Girona que entraven en les travesses d’un possible traspàs a l’agost, però la seva lesió va trencar qualsevol negociació. I també va ser un cop dur per al club, que va pagar cinc milions al Rayo per aconseguir els drets del colombià i encara no l’ha pogut utilitzar aquesta temporada. La passada, Mojica va disputar 30 partits a primera amb el Girona, i l’anterior (va arribar en el mercat d’hivern), deu a segona A.

Tots a punt

Amb la recuperació de Johan Mojica, Eusebio tindrà tota la plantilla a la seva disposició per primera vegada aquesta temporada. La setmana passada, el tècnic ja va disposar de Carles Planas. I des de fa quinze dies, també està a punt Jonas Ramalho. Són els tres únics futbolistes de la plantilla del Girona que no han entrat encara en cap convocatòria. L’altre que no ha jugat ni un sol minut és el porter Gorka Iraizoz.

Per primer cop aquesta temporada, Eusebio haurà de descartar tres jugadors per completar la llista. Fins ara no s’havia trobat en aquesta situació. I en les primeres jornades de lliga va haver de cridar fins i tot un parell de futbolistes del Peralada.

1. Girona-Valladolid 0-0
Aday sancionat Planas lesionat Mojica lesionat Ramalho lesionat
2. Girona-Real Madrid 1-4
Planas lesionat Mojica lesionat Ramalho lesionat
3. Vila-real-Girona 0-1
Gorka Iraizoz lesionat Planas lesionat Mojica lesionat Ramalho lesionat
4. Girona-Celta 3-2
Planas lesionat Mojica lesionat Choco Lozano lesionat
5. Barça-Girona 2-2
Planas lesionat Mojica lesionat
6. Girona-Betis 0-1
Planas lesionat Mojica lesionat
7. Osca-Girona 1-1
Mojica lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)