Girona

Eusebio: “Quan l’Eibar troba un rival que no fa les coses molt bé, ho aprofita al màxim”

1a divisió. L’entrenador del Girona avisa del perill del rival d’aquesta setmana, l’Eibar, a qui considera un bloc molt consolidat i que castiga al màxim les errades dels contrincants

El tècnic blanc-i-vermell, Eusebio Sacristán, ha valorat aquest migdia el partit contra l’Eibar que es jugarà demà a Montilivi (13 h).

El rival.

“L’Eibar és un equip molt competitiu, que fa temps que juga d’una mateixa manera i els hi ha donat un gran rendiment. Sabem el que ens trobarem. És un rival que si troba un equip al davant que no fa les coses molt bé, ho aprofita al màxim. Hem de pensar que ells oferiran el seu millor nivell i nosaltres hem de respondre amb la mateixa eficàcia”.

La situació del Girona.

“Amb els resultats que hem aconseguit i els partits que hem fet, un sempre té la sensació que podíem fer les coses millor. Estic content amb moltes coses que ha fet l’equip però sóc ambiciós, crec que podem millorar i estic segur que ho farem”

El protagonisme del VAR.

“És millor concentrar-se en fer les coses que depenen d’un mateix el millor possible i després esperar que revisin totes les jugades amb el mateix criteri. També hem d’entendre que és una tecnologia que ara comença i espero que cada vegada s’anirà afinant més”.

La convocatòria.

Pel que fa als divuit escollit per jugar contra l’Eibar, Eusebio repeteix convocatòria per tercer partit consecutiu i Ramalho, Planas i Mojica són els tres futbolistes que han estat descartats. Aquest és la primera setmana amb la infermeria del Girona buida de lesionats després de la tornada amb la resta del grup de Planas i Mojica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)