Girona

Les voltes a l’esquema de joc

Retocs. Després de la mala experiència de la segona part a Osca i tenint en compte el perfil del rival, Eusebio medita tornar a sortir amb línia de quatre al darrere. El tècnic repeteix la convocatòria dels dos partits anteriors

Eusebio Sacristán va citar a Osca els mateixos 18 futbolistes que havien estat inscrits en l’acta del Girona-Betis, i ahir va tornar a repetir convocatòria. Sense cap lesionat, el tècnic no veu encara preparat Johan Mojica, a qui no considera descartat per decisió tècnica sinó física. “Hem pogut treballar amb tots els jugadors, però n’hi ha que no han pogut fer entrenaments complets. Mojica ha fet algunes parts de les sessions, però encara no ha fet alguns treballs que li permetin estar a prop de tenir-lo disponible”, va comentar l’entrenador, que tampoc ha citat Jonas Ramalho ni Carles Planas.

Els retocs, com ha passat en els últims partits, poden arribar a l’onze inicial i no només en noms propis sinó també en distribució. Eusebio, que a Osca va començar jugant amb línia de quatre i va canviar als tres centrals i dos carrilers al descans, recordava encara ahir que no havia trobat l’efecte que buscava. Sense casar-se amb cap, el tècnic continua donant voltes a la idoneïtat d’un esquema o l’altre, també en funció de les característiques del rival. “La línia de quatre ens ha permès tenir un major control dels partits; no hem donat tantes possibilitats al rival que dominés la pilota. Quan és més difícil tenir els rivals al seu camp, amb l’altre esquema i mirant d’aprofitar les situacions de contra, cosa que no vam saber fer a Osca, també ens va bé.” Si acaba apostant per la línia de quatre al darrere, Eusebio guanyarà una peça al mig del camp, que en la segona part a El Alcoraz va patir molt. Porro, suplent en dos dels tres últims partits, aspira a recuperar el lloc al costat dret.

ENCARA NO

Eusebio no veu a punt Mojica i tampoc convoca Jonas Ramalho ni Carles Planas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)