Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“L’equip competeix bé, però encara hem de ser més sòlids”

A punt d’afrontar la vuitena jornada, Eusebio Sacristán fa una valoració prou bona de l’arrencada del Girona. “Sempre tens l’ambició de voler millorar, però estic content de moltes de les coses que està mostrant l’equip, de com es comporta i de les sensacions que transmet, que ara són més importants que els punts”, explicava l’entrenador de La Seca. “L’equip competeix bé, i en tots els partits té possibilitats de guanyar, però és cert que estem en una fase que encara necessitem millorar en alguns aspectes, per ser més sòlids i consistents i generar més seguretat.” Eusebio ha destacat sovint la mentalitat competitiva dels seus homes i té clar que avui hauran d’estar molt activats: “L’Eibar fa uns quants anys que demostra el que és, un equip sempre molt competitiu, que mira de pressionar a camp contrari i incomodar el control dels rivals. Quan tenen un rival que no fa les coses bé, ho saben aprofitar.” I va continuar: “La manera de competir, l’esperit amb què l’equip afronta cada partit, serà important perquè és un rival que sempre ho posa tot. Nosaltres també ho hem de fer, i després aprofitar els nostres recursos.”

Eusebio continua tenint al cap dos esquemes diferents, l’habitual de Machín i el més propi seu. “Hem d’anar treballant per ser capaços d’utilitzar-los tots i que, amb un petit matís o canvi, puguem passar de l’un a l’altre.” El duel d’avui arriba abans del segon parèntesi, i el tècnic prefereix no pensar en què significaria una ensopegada: “En aquests moments, el que penso és que guanyarem i tindrem 17 dies per davant molt bons.”

Eusebio també va valorar l’aplicació del VAR i el missatge que transmeten al vestidor per evitar càstigs com l’acció de Bernardo a Moi Gómez a Osca. “Demanem molta concentració i evitar qualsevol tipus d’acció, perquè al final tot es veurà. Ens hem d’acostumar a ser al més nets possible. I mirar de no descentrar-nos per segons quines decisions, perquè només ens perjudica.” El tècnic sempre ha dit que s’ha de tenir confiança en el VAR. “Només podem esperar que es revisin totes les jugades, es tingui un mateix criteri i es vagi afinant més. Però sempre des de la confiança, entenent que s’està començant”, va sentenciar.

L’EVOLUCIÓ

“Estic content de com es mostra l’equip i les sensacions, més importants ara que els punts”

L’EIBAR

“Quan tenen un rival que no fa les coses bé, ho saben aprofitar. Sempre són molt competitius”

EL VAR

“Hem d’estar concentrats i no descentrar-nos. I esperar que vagi afinant més, des de la confiança”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)