Un Girona espès perd a casa contra l’Eibar (2-3)

1a divisió. En un duel marcat de nou pel VAR, l’equip gironí és capaç de capgirar el gol inicial de l’Eibar però no tanca el partit i els bascos s’acaben emportant els tres punts de Montilivi

Nova ensopegada del Girona aquest migdia a casa en un duel en que s’ha mostrat espès i erràtic en moments clau. El partit ha estat marcat de nou per la intervenció del VAR, i tot i que els d’Eusebio han capgirat el gol inicial de l’Eibar, l’equip basc s’ha emportat els tres punts fent ben poca cosa. El Girona encadena quatre jornades sense guanyar amb un balanç de dos empats i dues derrotes.

La primera part a Montilivi ha sigut de total bogeria, amb la intervenció del VAR en dos dels quatre gols i l’actuació d’un Girona força fluix a sobre del verd. L’Eibar, amb una pressió molt elevada, ha posat en molts problemes la defensa gironina i tampoc ha deixat que l’equip d’Eusebio es desplagués amb comoditat en atac. Abans del quart d’hora de joc, una centrada a l’area local ha acabat amb un penal per mans d’Aday, una decisió presa des de la sala del VAR. Charles no ha fallat (12’).

El Girona ha intentat reaccionar però li costava molt sortir de la pressió de l’equip basc. Tot i això, en una arribada des de la dreta de Pedro Porro, l’extremeny ha posat una centrada perfecte a l’àrea i Stuani no ha perdonat (40’). Tres minuts després, el VAR ha tornat a ser protagonista però aquest cop a favor del Girona. Stuani ha rematat al fons de la xarxa una falta executada des de la zona de tres quarts. El col·legiat ha apreciat fora de joc en un primer moment però des de Las Rozas han validat la diana i confirmat la remuntada gironina (43’). En l’afegit de la primera part, la defensa local ha tornat a estar massa tova i Arbilla ha rematat de cap sense massa dificultats davant Bounou, deixant al descans un intens empat a dos gols.

El Girona ha arrencat millor en la segona part i ha aconseguit fer-se amb el pes del partit. Això s’ha traduït en diverses bones oportunitats que Portu, en dues ocasions als minuts 56 i 62 no ha pogut finalitzar amb gol. En un de les poques arribades clares a camp contrari de l’Eibar, Orellana ha fet una bona centrada i Sergi Enrich, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa marcant el 2-3 (71’).

Eusebio ha mogut la banqueta buscant més profunditat i recursos en atac però el Girona ha xocat una vegada i una altra davant d’un rival que ha sabut adormir el partit.