Girona

José Luis Mendilibar

Entrenador de l’Eibar

“El VAR ha estat un circ”

José Luis Mendilibar va ser dels entrenadors més crítics amb el VAR, des de l’estiu, i ahir va viure amb estupefacció el protagonisme tecnològic reiterat durant la primera part. “Valorar-lo? Tots els que l’heu estat defensant l’heu de valorar. El meu pensament el sabeu des d’abans de començar la lliga. Avui ha estat un circ.” Interpel·lat per les accions en què no estava d’acord, va dir: “En cap no estic d’acord. Estem dos minuts mirant què passa. Això no és futbol. Els liniers l’encertaven en més del 90% dels cops. Ara se’ls arracona.” Mendilibar no va donar cap més resposta concreta sobre el VAR perquè el cap de premsa de l’Eibar, de males maneres, va amenaçar d’acabar la roda de premsa si se li tornava a preguntar sobre el tema. Però el tècnic s’hi va tornar a referir de manera indirecta, quan parlava de la diferència entre la primera i la segona part. “El començament ha estat nostre. Hem fet el 0-1 i hem tingut més ocasions. Després hi ha hagut una fase en què ells han guanyat terreny, i ens han complicat l’existència. El 2-2 ha estat la bogeria del joc, del VAR i de les cerveses”. Cordero Vega, a Las Rozas, va tenir menys feina després del descans: “La segona part ha estat més normal. No tanta polèmica, més joc, i a ells els costava més arribar a la nostra porteria. Vosaltres sou els que ho valorareu, però crec que ha estat bé la victòria.” El tècnic basc creu que fer el 2-2 just abans del descans va ser fonamental: “Ha estat importantíssim. És molt diferent anar al descans 2-1 o 2-2. Per a nosaltres, i per al rival. Et planteges el partit d’una manera diferent.”

En els tres duels contra el Girona a primera, l’Eibar ha fet els nou punts i ha marcat onze gols. “Ells juguen d’una manera diferent. No sé si els tenim agafada la idea o és que ens va bé el joc d’ells, però és veritat que els hem guanyat. Però això es pot trencar en la segona volta. Com a mínim, han estat partits amb gols, dinàmics i en què l’espectador no s’avorreix”, va dir el tècnic basc, convençut que el triomf a Montilivi ajudarà molt mentalment els seus futbolistes durant la segona aturada de la competició.

LA PRIMERA PART

“Ha estat la bogeria del joc, el VAR i les cerveses. La segona part ha estat més normal”

AL LÍMIT DEL DESCANS

“El 2-2 ha estat important per a nosaltres i per al rival. Et planteges diferent el partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)