Nàstic

Tots els elements en contra

Nàstic. El conjunt grana, penúltim i amb moltes urgències, visita el complicat camp del Cadis amb nou baixes i l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la temporada com a visitant

El Nàstic està amb l’aigua al coll i no té salvavides. Ans al contrari. Si la situació per si mateixa ja és prou delicada, avui, a més, hi ha temporal. Avui, en la visita al complicat feu del Cadis, l’entrenador grana, José Antonio Gordillo, té nou baixes. Tocarà fer invents una altra vegada i això, en un equip que és penúltim i està obligat a sumar, és una molt mala notícia. Sigui com sigui, el tècnic andalús intentarà confeccionar un bloc competitiu per aconseguir la primera victòria de la temporada a camp contrari. Al davant, hi haurà un equip que també està en crisi. I és que el Cadis no ha guanyat cap partit de lliga des de la primera jornada i ha sumat només un punt més que el Nàstic. Vaja, un duel de necessitats en un escenari que sol ser una arma per al conjunt local però que, tenint en compte les circumstàncies, pot ser una bona plataforma per als tarragonins. I és que l’ambient que es respirarà al Ramón de Carranza serà d’allò més tens. Sobretot si a l’equip de casa li costa obrir la llauna.

Una de les grans mancances del Nàstic en aquest inici de lliga és la falta de gol. Davant aquest context és bàsic tenir una rereguarda sòlida. Diumenge passat, però, l’equip va fer massa concessions i, per al partit d’avui, Gordillo no recupera cap dels seus homes, de manera que caldrà tornar a competir amb una defensa sorgida fruit de les circumstàncies i no dels desitjos de l’entrenador. I és que Albentosa i Iván López tenen problemes físics i no van entrar a la llista, de manera que el lateral dret l’ocuparà segurament el futbolista del filial Roger Figueras. Tampoc no va entrar a la convocatòria el davanter Manu del Moral, que encara no s’ha recuperat de les seves molèsties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)