Girona

Encallats amb dos punts en quatre jornades

Desinflats. Contra l’Eibar, el Girona va sumar el quart partit sense guanyar i en els darrers quatre partits ha sumat només 2 punts

La tornada a la competició després de la primera aturada per partits internacionals del curs va ser esperançadora però ara, el Girona, marxa al segon parèntesi per enfrontaments de seleccions amb un regust força amarg. Els d’Eusebio Sacristán van engegar aquest tram del curs amb una bona victòria a casa contra el Celta (3-2), i l’empat al Camp Nou contra el Barça (2-2) suposava una injecció de moral important per a l’equip. A partir d’aquest moment però, l’equip blanc-i-vermell s’ha encallat i tot i tenir opcions de sumar algun punt més, s’ha hagut de conformar amb un balanç de dos punts després de quatre partits i dotze punts en joc. En aquest període, el Girona només ha pogut afegir l’empat contra l’Osca a l’estadi d’El Alcoraz (1-1) al que ja va obtenir al camp del Barça.

El fet de tenir ocasions de puntuar a casa contra el Betis, i de guanyar tant en la visita a Osca com en el partit d’ahir a Montilivi contra l’Eibar deixen un regust amarg en la plantilla gironina.

Caiguda en la classificació

El Girona va començar la jornada 8 en l’onzè lloc amb 9 punts però va tancar el dissabte en la catorzena posició. El triomf de la Real Sociedad divendres al vespre al camp de l’Athletic el va fer caure un lloc en la taula, mentre la victòria del Llevant contra el Getafe d’ahir a la tarda li va fer perdre un altre lloc en la classificació. Avui, els gironins podrien perdre dos llocs més en el cas que el València i el Vila-real guanyin o empatin contra el Barça i l’Espanyol respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)