3a divisió FEF

Primer triomf mariner i primera derrota riberenca

De cap per avall. La solidesa i l’oportunisme del Castelldefels donen fruit contra un Hospitalet amb poca determinació en els metres finals

CASTELLDEFELS 1 L’HOSPITALET 0

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Alan, Joan Castillo, Sergi Pérez, Rubi, Alegre, Carlos Martínez (Èric González, 75’), Bermúdez, Gibert (Adri Guica, 65’), Jordi Cano i Aumatell (Kike Ramírez, 81’).L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Diego, Gabriel, Eudald, Javi Lara (David Garcia, 80’), Canario, David Jiménez (Ton Ripoll, 64’), Christian Alfonso (Ripoll, 73’), Salinas i Cheikh.GOL:1-0 (86’) Kike Ramírez.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Castillo i Guica; als visitants Gabriel, Salinas, David Jiménez, David Garcia, Eudald i Ripoll.T.V.:al segon entrenador visitant Jordi Martínez, per vermella directa.PÚBLIC:375 espectadors als Canyars.

El Castelldefels va sumar la seva primera victòria en la visita del segon classificat, l’Hospitalet, que arribava com a invicte. Els de Miki Carrillo van fer el partit més complet de la temporada i amb un plantejament prou seriós, especialment en l’aspecte defensiu, van dificultar les evolucions d’uns riberencs amb poca rematada.

En el primer temps no hi va haver gaires ocasions, i la més clara va ser una oportunitat de Jordi Cano davant Aliaga poc reeixida per als interessos locals. Tot i tenir molta possessió, els de la franja van inquietar poc la porteria de Manu Martín, que només es va haver de lluir en un xut de Christian Alfonso (32’).

Després del descans, el Castelldefels va dominar amb relativa claredat en el primer quart i Sergi Pérez va estar a punt de marcar. L’Hospitalet també va tenir la seva ocasió, sense encert, i tot plegat es va encaminar a una recta final en què els de Molist es van arriscar a la recerca del triomf. Al davant hi havia un Castelldefels còmode i que esperava l’ocasió de sorprendre al contraatac. Aquesta ocasió va arribar a quatre minuts del final, quan una recuperació al mig del camp d’Adri Guica va derivar en un ràpid contraatac ben executat que Kike Ramírez va completar amb un autèntic golàs. Els dos jugadors més joves de l’equip van fabricar un gol, al capdavall decisiu, ja que l’Hospitalet a la desesperada no va poder rescatar ni tan sols un punt en la visita als Canyars.

ELS VESTIDORS

Hem intentat que prop de l’àrea no estiguessin còmodes i crec que ens ha sortit perfecte
Miki Carrillo
entrenador del castelldefels
El Castelldefels ha estat bé i nosaltres no hem estat a l’altura. La circulació era massa lenta
Xevi Molist
entrenador de l’hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)