Lucas Viale atura l’Europa

Partidàs. El central del Llagostera, amb un gol en el temps afegit, fa decantar un partit vibrant, amb moltes ocasions i alternances en el marcador

europa 2 llagostera 3

EUROPA:Priego, Germán, Oumar, Cano, Gabi, Prats (Varona, 70’), Soto (Torrentbó, 45’), Castell, Martínez, Alfons Serra i Elo (Èric, 58’).LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale, Pol Gómez, Bigas, Yeray (Amantini, 65’), Maik Molist (Arimany, 79’), Pitu (Arnau, 92’), Moussa, Gil Muntadas i Sascha.GOLS:0-1 (32’) Moussa. 0-2 (43’) Viale. 1-2 (45’) Oumar. 2-2 (57’) Martínez. 2-3 (91’) Viale.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als visitants Yeray, Pitu i Lucas Viale.PÚBLIC:Uns 900 espectadors al Nou Sardenya.

L’Europa-Llagostera va trencar el debat del preu de les entrades amb un enfrontament que justifica pagar el que sigui a la taquilla. Graciencs i gironins van desplegar un recital de futbol sobre la gespa del Nou Sardenya. El triomf va ser per als llagosterencs, però els d’Oriol Alsina van haver de suar per trencar la bona dinàmica dels escapulats, que fins ahir sumaven tres triomfs seguits.

En la primera meitat, l’Europa va ser el primer a colpejar amb un xut de Soto que va anar a fora, prop del travesser. Però la primera gran ocasió la van protagonitzar els visitants: Priego va refusar un un contra un amb Pitu, però Cano va haver d’actuar per treure la pilota sota la línia en una segona rematada. La intensitat del joc feia palès que el partit oferiria grans minuts, tot i que la primera diana no va arribar fins al minut 32. Moussa va rebre la pilota dins l’àrea i, després de fer mitja volta, va xutar a porteria sense pensar-s’ho i va obrir la llauna. Els llagosterencs, motivats amb la diana, van continuar atacant i van tornar a trobar porteria deu minuts després. Lucas Viale va caçar el refús d’un córner dins l’àrea i no va perdonar per fer el 0-2. El resultat complicava la vida a l’Europa, però els de Vilajoana van trobar la reacció en només dos minuts. Un altre cop des de la cantonada, Oumar va caçar la pilota amb el cap per retallar distàncies.

En la segona part, l’Europa va sortir a totes i va trigar ben poc a trobar el premi a l’esforç. En el minut 56, Jordi Martínez va colpejar la pilota amb el cap per endinsar-la a la porteria. Amb el 2-2 el partit va continuar embogint fins a l’extrem i podria haver passat qualsevol cosa. Al final, però, va ser el Llagostera qui va inclinar la balança. A pilota aturada i en el minut 92, Lucas Viale va canviar la bota per un guant per posar la pilota allà on cap porter és incapaç d’aturar-la.